La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Eveniment (Categoria articolului)

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

Gala Folk "Om bun" se va desfășura miercuri - 29 martie și joi - 30 martie, de la ora 18.00, în Sala Amfiteatru a Primăriei Breaza. În prima seară a galei, vor cânta: Ducu Bertzi, Sorina Bloj și David Gabriel, Adrian Bezna, Angela Marieșiu și Majay Gyozo. În cea de-a doua seară, pe scenă vor urca: Mircea Vintilă, Laurențiu Cazan, Cristian Buică, Florin Săsărman și Vali Petcu.
Prețul unui bilet este 35 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Cultural "Ion Manolescu" și de la sediul Primăriei Breaza.

2499 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1237 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2060 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

295 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

378 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).