Intervenție dificilă a salvamontiștilor prahoveni în Bucegi. Au salvat o femeie care căzuse într-o râpă în zona Coștila

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 2 ianuarie 2022, la ora 14.32, un apel la 112 anunța faptul că o femeie a căzut în zona Coștila - Gălbinele, din Munții Bucegi. Salvamoniștii din Bușteni și Azuga au plecat imediat spre locul indicat de apelant.

După nouă ore de muncă în condiții extrem de dificile - timp de noapte, temperaturi scăzute, zăpadă, gheață, zonă de abrupt stâncos cu săritori și surplombe, salvamontiștii prahoveni și-au demonstrat încă o dată profesionalismul, reușind să găsească persoana rănită, să-i acorde primele îngrijiri medicale și să o coboare în sigurață pentru a fi preluată de un echipaj medical de specialitate. Femeia a căzut în zona amintită, o zonă extrem de periculoasă din Bucegi, suferind numeroase traumatisme.
Conform Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, care a preluat victima din acest caz, femeia, în vârstă de 52 de ani, a suferit traumatism cranio-facial, traumatism cot stâng, traumatism genunchi și gleznă stângă. De asemenea, un bărbat de 38 de ani, care se afla împreună cu femeia și încercase să o ajute, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatisme la cotul și genunchiul drept. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

(Sursa video - Facebook/Salvamont)

3680 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1241 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

Alte stiri recente

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

581 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.