Programul proiecțiilor la Festivalul de film Tenaris Cinelatino - Câmpina 2022

Eveniment (Categoria articolului)

În perioada 2-3 agust 2022, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina este programată cea de-a X-a ediție a Festivalului de film Tenaris Cinelatino. Intrarea este liberă la toate filmele care vor rula pe parcursul celor două zile. Și iată care sunt acestea.

Marți, 2 august
Ora 16.00 – “Străjerii Deltei” (România 2021, film de aventuri pentru copii, realizat de Liviu Mărghidan)
Ora 18.00 – “Casa noastră” (coproducție Bolivia, Uruguay, Franța 2022; filmul de debut al regizorului Alejandro Loayza Grisi, pelicula a primit Trofeul Transilvania la TIFF 2022)
Ora 20.00 – “Metronom” (România 2022, fimul cu care Alexandru Belc a câștigat anul acesta premiul pentru regie Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes)
Miercuri, 3 august
Ora 16.00 – “Sus ștacheta!” (Islanda 2021, un film cu și pentru copii, în regia lui Gudjon Ragnarsson)
Ora 18.00 – “Două stații” (Mexic 2022, debutul în lungmetrajul de ficțiune al tânărului regizor Juan Pablo González)
Ora 20.00 – “Pentru mine, tu ești Ceaușescu” (România 2021, un documentar realizat de Sebastian Mihăilescu și premiat anul trecut la Festivalul Internațional de Film Documentar de la Jihlava din Cehia și la Festivalul Internațional de Film de la Lisabona, Portugalia)

“Tenaris CineLatino” este un eveniment prin care compania TenarisSilcotub doreşte să înlesnească publicului accesul la cultura latino-americană și să creeze un spațiu de dialog între oameni din culturi diferite, printr-un eveniment dedicat întregii comunități. Este cea de-a X-a ediție a festivalului, iar selecția filmelor a fost realizată în parteneriat cu Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și cu sprijinul Fundacion PROA, care coordonează evenimentele culturale organizate de Tenaris la nivel mondial.

3165 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1629 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1374 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.