CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident mortal, duminică dimineață, pe DN1, în Prahova

- Actualitate -

Accident mortal, duminică dimineață, pe DN1, în Prahova

Pe DN1, a avut loc în această dimineață un accident rutier soldat cu moartea conducătorului auto implicat, un bărbat în vârstă de 42 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că bărbatul aflat la volan ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă sensurile de deplasare. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.
Accidentul a avut loc pe Centura de Vest a Ploieștiului.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.


07 Jul 2024 08:22 5682 vizualizari


Comentarii


2 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
698 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
209 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
516 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV