A încetat din viață Dumitru Șerban, antrenorul multor generații de pugiliști din Câmpina

Social (Categoria articolului)

O veste tristă pentru sportul câmpinean a venit joi, 13 mai 2021 - antrenorul de box Dumitru Șerban a încetat din viață. Avea 84 de ani.

Dumitru Șerban a devenit antrenor de box în 1977 și a fost, de-a lungul anilor în care ”sportul cu mănuși” reprezenta ceva pentru Câmpina, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni. Era nelipsit de la galele de box desfășurate la Grădina de Vară de pe Bulevardul Culturii sau de la Sala ”Flacăra”, ambele devenite istorie. I-a plăcut foarte mult să lucreze cu copiii, îndrumând generații și generații întregi de câmpineni în nobila artă a boxului, un sport greu, dur, dar care modelează caracterul și îndemânarea. În ultimii ani de activitate, a fost antrenor la Clubul Energy Sterom și la AIKO. Foarte apreciat în rândul tehnicienilor la nivel național, Dumitru Șerban a avut o colaborare cu mult mai titratul Titi Tudor, prin intermediul acestuia participând cu elevii săi la numeroase competiții locale și naționale. Chiar dacă boxul a fost marea sa pasiune, Dumitru Șerban era prezent la aproape toate activitățile sportive din Câmpina, de la lupte și arte marțiale, la atletism și chiar fotbal. Un om pentru care sportul a fost viața sa...
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

5304 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mic 14.05.2021 17:19 am cunoscut aceasta persiana. am fost colegi la acc campina, om care s-a implicat in sportul cu manusi.dumnezeu sa al odihneasca in pace
  • Anonim 14.05.2021 21:27 Dumnezeu să-l odihnească în pace
  • Mihai Cristescu 16.05.2021 12:32 Un adevărat om cu mare caracter si valoare, l-am cunoscut, cândva mi-a fost mentor. Dumnezeul să îl odihnească în pace.

Social

1709 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.