A încetat din viață Dumitru Șerban, antrenorul multor generații de pugiliști din Câmpina

Social (Categoria articolului)

O veste tristă pentru sportul câmpinean a venit joi, 13 mai 2021 - antrenorul de box Dumitru Șerban a încetat din viață. Avea 84 de ani.

Dumitru Șerban a devenit antrenor de box în 1977 și a fost, de-a lungul anilor în care ”sportul cu mănuși” reprezenta ceva pentru Câmpina, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni. Era nelipsit de la galele de box desfășurate la Grădina de Vară de pe Bulevardul Culturii sau de la Sala ”Flacăra”, ambele devenite istorie. I-a plăcut foarte mult să lucreze cu copiii, îndrumând generații și generații întregi de câmpineni în nobila artă a boxului, un sport greu, dur, dar care modelează caracterul și îndemânarea. În ultimii ani de activitate, a fost antrenor la Clubul Energy Sterom și la AIKO. Foarte apreciat în rândul tehnicienilor la nivel național, Dumitru Șerban a avut o colaborare cu mult mai titratul Titi Tudor, prin intermediul acestuia participând cu elevii săi la numeroase competiții locale și naționale. Chiar dacă boxul a fost marea sa pasiune, Dumitru Șerban era prezent la aproape toate activitățile sportive din Câmpina, de la lupte și arte marțiale, la atletism și chiar fotbal. Un om pentru care sportul a fost viața sa...
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

4892 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mic 14.05.2021 17:19 am cunoscut aceasta persiana. am fost colegi la acc campina, om care s-a implicat in sportul cu manusi.dumnezeu sa al odihneasca in pace
  • Anonim 14.05.2021 21:27 Dumnezeu să-l odihnească în pace
  • Mihai Cristescu 16.05.2021 12:32 Un adevărat om cu mare caracter si valoare, l-am cunoscut, cândva mi-a fost mentor. Dumnezeul să îl odihnească în pace.

Social

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4304 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.