CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Bărbat găsit decedat, posibil ucis, în scara unui bloc de pe Strada Ana Ipătescu din Câmpina

- Social -

Bărbat găsit decedat, posibil ucis, în scara unui bloc de pe Strada Ana Ipătescu din Câmpina

UPDATE - Femeia de 46 ani a fost reținută, urmând a fi prezentată sâmbătă în fața instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Vineri dimineață, în jurul orei 7.45, Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată în legătură cu faptul că în scara unui bloc din localitate (situat pe Strada Ana Ipătescu) se află o persoană în stare de inconștiență, cel mai probabil decedată. 

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat că, într-adevăr, cele sesizate se confirmă. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani, din Câmpina, trupul neînsuflețit urmând să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești, în vederea efectuării necropsiei, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. În acest caz este vorba despre o suspiciune de crimă, persoana bănuită de comiterea faptei fiind o femeie de 46 de ani, tot din Câmpina, care se află acum în custodia Poliției Municipale.
În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale. Vom reveni.


30 Jun 2023 09:44 5336 vizualizari


Comentarii


2051 vizualizari 27 May 2024 07:32 Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat la sediul său, în parteneriat cu Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești, un important eveniment dedicat educației antreprenoriale în licee și instituții de învățământ superior, la care au participat și elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
644 vizualizari 25 May 2024 23:01 Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

În Câmpina există Club Dans Dorina Popa, cu foarte mulți copii talentați, care petrec zilnic multe ore în sala de antrenament. În ultima lună, balerinele pregătite de Dorina Popa au participat la mai multe concursuri importante, de unde au venit cu numeroase premii.

citeste mai mult
1275 vizualizari 22 May 2024 20:06 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Luni, 20 mai 2024, elevi și cadre didactice de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina au continuat cursurile de prim-ajutor și igienă, de această dată pentru elevii din ciclul primar și ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Centrală.

citeste mai mult
617 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundația Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV