Bărbat găsit decedat, posibil ucis, în scara unui bloc de pe Strada Ana Ipătescu din Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Femeia de 46 ani a fost reținută, urmând a fi prezentată sâmbătă în fața instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Vineri dimineață, în jurul orei 7.45, Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată în legătură cu faptul că în scara unui bloc din localitate (situat pe Strada Ana Ipătescu) se află o persoană în stare de inconștiență, cel mai probabil decedată. 

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat că, într-adevăr, cele sesizate se confirmă. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani, din Câmpina, trupul neînsuflețit urmând să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești, în vederea efectuării necropsiei, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. În acest caz este vorba despre o suspiciune de crimă, persoana bănuită de comiterea faptei fiind o femeie de 46 de ani, tot din Câmpina, care se află acum în custodia Poliției Municipale.
În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale. Vom reveni.

5007 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1532 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1369 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

515 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

845 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.