Spitalul Municipal anunță lansarea proiectului "Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la spitalul Câmpina"

Anunțuri (Categoria articolului)

Spitalul Municipal Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul “Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la spitalul Câmpina”, Cod SMIS 142249, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, Axa Prioritară 9 - Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

Valoarea totală a proiectului este 17.939.117,15 lei, finanțare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională, iar perioada de implementare a proiectului este de 17 luni, respectiv de la 1 august 2020 până la 31 decembrie 2021. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management.
Obiectivul general al proiectului constă în dotarea Spitalului Municipal cu dispozitive și materiale de prevenție și tratare a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Deoarece pacienții tratați la Spitalul Municipal Câmpina sunt pacienți cu afecțiuni foarte diferite și patologii speciale, cu numeroase comorbidități, extrem de fragili, dotarea spitalului cu apararatură și dispozitive pentru prevenția și tratarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 va contribui semnificativ la prevenția mortalității sau a dezvoltării de sechele importante ce ar putea apărea la acești pacienți în urma infecției COVID-19.
Obiectivele specifice ale proiectului:
- Creșterea eficienței actului medical prin achiziționarea de echipamente medicale, echipamente de protecție medicală și dezinfectanți, acestea fiind destinate prevenției în contextul pandemiei de COVID-19;
- Asigurarea accesului egal al cetățenilor la serviciile de sănătate prin realizarea unui sistem sanitar modern și eficient.
Rezultatele așteptate ale proiectului:
- Îmbunătățirea capacității de îngrijire și tratament pentru pacienți în contextul crizei generate de COVID-19;
- Utilizarea echipamentelor medicale achiziționate în scopul prevenirii infectării și desfășurării activității în condiții de siguranță maximă.

Date de contact: Câmpina, Bd. Carol I, nr. 117
Telefon: 0244.337.351; Fax: 0244.334.124
E-mail: secretariat@spitalcampina.ro
Website: spitalcampina.ro

3245 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

2818 vizualizari
17 iun. 2022 20:49

Anunț privind organizarea unei licitații publice pentru închirierea unui spațiu la Casa Tineretului Câmpina

Casa Tineretului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații: licitație publică pentru închirierea spaţiului în suprafaţă totală de 201,38 mp situat la parterul instituţiei proprietate publică a municipiului Câmpina, din B-dul. Nicolae Bălcescu, nr. 50, pentru desfăşurarea de activităţi - baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, inclusiv organizarea de concerte de muzică şi activităţi artistice. Prețul minim de pornire al licitației este de 30 lei/mp/lună (fără TVA). Pasul de licitaţie va fi de 3 lei.

1552 vizualizari
09 iun. 2022 14:31

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.