La Câmpina și Măgureni, doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic băuți sau fără permis de conducere

Actualitate (Categoria articolului)

Seara și noaptea trecută, polițiștii câmpineni au avut serios de lucru, în două cazuri fiind nevoiți să întocmească dosare penale.

Astfel, după cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în seara zilei de 21 august, în jurul orei 20, polițiștii Biroului Rutier Câmpina, care acționau pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, au observat un autoturism care se deplasa într-un mod sinuos, pe DJ 101 P, în comuna Măgureni, sat Cocorăștii Caplii. Fiind oprit pentru control, a fost identificat conducătorul auto, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest sens, pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. 
De asemenea, un alt bărbat a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice, pe strada Oituz din municipiul Câmpina, în noaptea de 21/22 august, în jurul orei 1.20. Conducătorul auto a fost oprit pentru control, iar la înmânarea documentelor, polițiștii au observat că acesta emana halenă alcoolică. Fiind testat cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Totodată, i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i adus la cunoștință faptul că nu mai are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4763 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1947 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4277 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.