Primarul Horia Tiseanu, mulțumit de lucrarea de pe Strada Bobâlna. Asfaltarea a 300 m de carosabil în 20 de zile e bine...

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este foarte mulțumit de firma care execută lucrările de asfaltare pe Strada Bobâlna, o stradă greu încercată și a cărei modernizare a tot fost amânată cu speranța că HidroPrahova va relua lucrările de canalizare sistate în 2015. În toamna anului trecut, a început modernizarea străzii, s-a lucrat la trotuare, iar în această primăvară s-a trecut și la carosabil. Lucrările sunt executate de societatea SCDA Infrastructură SRL București, pentru suma de 2,2 milioane lei fără TVA.

La ședința de marți, 23 aprilie, a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a vorbit laudativ la adresa SCDA Infrastructură SRL București, spunând că nu a mai văzut de mult o firmă care să se miște așa de bine la realizarea lucrărilor. Nu știm care sunt argumentele primarului... Comparativ cu firma care lucrează în Parcul de la Soldat sau cu cea care a lucrat la Cimitirul Lumina, da, societatea din București se mișcă foarte bine. Dar ceea ce vede orice câmpinean care ajunge pe Bobâlna este faptul că, după ce strada a fost închisă de la 1 la 20 aprilie, pentru realizarea lucrărilor până la intersecția cu Vasile Lucaci, s-a reușit asfaltarea a doar 300 metri - de la intersecția cu B.P. Hasdeu până la intersecția cu Aleea Cerbului. Este drept, trotuarele sunt deja realizate pe o distanță ceva mai mare, iar primarul dă asigurări că până la Paște se termină asfaltarea carosabilului până la Cimitir.
Strada Bobâlna are o lungime de 1215 metri, termenul de realizare a lucrării de asfaltare fiind de opt luni. Nu va fi realizat și stratul final, de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării.
În cazul în care ne considerați cârcotași, am vrea să vă aducem aminte cum a lucrat Cast la modernizarea Străzii Pictor Grigorescu în urmă cu câțiva ani - strada a fost închisă o zi și o noapte și asfaltată de la un capăt la altul, cu tot cu stratul de uzură. Probabil își amintește și Horia Tiseanu, că se întâmpla în primul său mandat de primar.

3919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.