Pe 5 septembrie 2021, la Câmpina este programată o nouă ediție a competiției de ciclism Royal Race

Eveniment (Categoria articolului)

Royal Race, competiție care este continuatoarea Câmpina Open MTB, are programată ediția din acest an pe 5 septembrie. Deja au început înscrierile, iar organizatorii au anunțat cele trei trasee pregătite - traseul lung, traseul mediu și traseul pentru copii. Se păstrează și în acest an componenta caritabilă a acestui eveniment sportiv, astfel că toți banii strânși din taxele de înscriere vor fi folosiți pentru programe destinate copiilor cu tulburări din spectrul autist, precum și pentru organizarea unor cursuri de orientare în carieră și dezvoltare personală pentru tineri.

Traseul lung are 38 km și va reprezenta o provocare pentru iubitorii de ciclism. Startul se va da pe platoul Muscel, va urma o urcare pe asfalt spre Cornu, apoi vor urma 6 km de traseu prin pădure. Traseul lung reprezintă, de fapt, o tură dublă de traseu mediu (19 km). Traseul pentru copii va avea 7 km și un grad redus de dificultate. Vor fi acceptați în concurs copii cu vârsta cuprinsă între 11 ani și 14 ani, care trebuie să prezinte și acordul părinților. Mai multe informații privind traselele puteți găsi pe site-ul competiției - royal-race.ro.
Taxele de participare sunt de 150 lei pentru categoria EBIKE, 120 lei pentru amatori, 85 lei pentru juniori/cadeți și 60 lei pentru copii. Organizatorii au anunțat că primii 300 de concurenți înscriși vor avea tricoul de participare inclus în kitul pe care îl primesc participanții. După atingerea pragului de 300 de persoane înscrise în concurs, tricoul poate fi achiziționat separat, cu 50 de lei. Vârsta minimă acceptată pentru înscrierea concurenților este de 11 ani. 
Sunt acceptate atât biciclete electrice, cât şi biciclete normale de munte. Participanţii sunt obligaţi, indiferent de vârstă, să poarte cască de protecţie pe tot parcursul traseului. Numărul o să fie fixat pe ghidon, acesta rămânând vizibil pe tot parcusul concursului. Numărul o să fie găsit în kitul de participare pe care concurentul îl va primi înainte de competiţie.
Pe site-ul royal-race.ro găsiți toate informațiile necesare, inclusiv regulamentul de participare, regulile sanitare care trebuie respectate, formularul de înscriere etc.
Competiția Royal Race este organizată de Asociația Young Motivation, adică Teo Delaport, Emanuel Dumitrică, Loredana Grigore, Raluca Pisicaru, Maria Geană și Livia Stanciu. Ei au făcut parte din 
echipa de voluntari de la Câmpina Open MTB, au fost implicați trup și suflet în organizarea acestei competiții cicliste desfășurată la Câmpina timp de opt ani și nu au putut accepta ideea renunțării la un proiect atât de frumos. Așa că au luat decizia să ducă mai departe tradiția și astfel a luat naștere Royal Race, chiar dacă organizarea unei astfel de competiții nu este deloc ușoară. 

4051 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1241 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2068 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

432 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

351 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.