Pe 5 septembrie 2021, la Câmpina este programată o nouă ediție a competiției de ciclism Royal Race

Eveniment (Categoria articolului)

Royal Race, competiție care este continuatoarea Câmpina Open MTB, are programată ediția din acest an pe 5 septembrie. Deja au început înscrierile, iar organizatorii au anunțat cele trei trasee pregătite - traseul lung, traseul mediu și traseul pentru copii. Se păstrează și în acest an componenta caritabilă a acestui eveniment sportiv, astfel că toți banii strânși din taxele de înscriere vor fi folosiți pentru programe destinate copiilor cu tulburări din spectrul autist, precum și pentru organizarea unor cursuri de orientare în carieră și dezvoltare personală pentru tineri.

Traseul lung are 38 km și va reprezenta o provocare pentru iubitorii de ciclism. Startul se va da pe platoul Muscel, va urma o urcare pe asfalt spre Cornu, apoi vor urma 6 km de traseu prin pădure. Traseul lung reprezintă, de fapt, o tură dublă de traseu mediu (19 km). Traseul pentru copii va avea 7 km și un grad redus de dificultate. Vor fi acceptați în concurs copii cu vârsta cuprinsă între 11 ani și 14 ani, care trebuie să prezinte și acordul părinților. Mai multe informații privind traselele puteți găsi pe site-ul competiției - royal-race.ro.
Taxele de participare sunt de 150 lei pentru categoria EBIKE, 120 lei pentru amatori, 85 lei pentru juniori/cadeți și 60 lei pentru copii. Organizatorii au anunțat că primii 300 de concurenți înscriși vor avea tricoul de participare inclus în kitul pe care îl primesc participanții. După atingerea pragului de 300 de persoane înscrise în concurs, tricoul poate fi achiziționat separat, cu 50 de lei. Vârsta minimă acceptată pentru înscrierea concurenților este de 11 ani. 
Sunt acceptate atât biciclete electrice, cât şi biciclete normale de munte. Participanţii sunt obligaţi, indiferent de vârstă, să poarte cască de protecţie pe tot parcursul traseului. Numărul o să fie fixat pe ghidon, acesta rămânând vizibil pe tot parcusul concursului. Numărul o să fie găsit în kitul de participare pe care concurentul îl va primi înainte de competiţie.
Pe site-ul royal-race.ro găsiți toate informațiile necesare, inclusiv regulamentul de participare, regulile sanitare care trebuie respectate, formularul de înscriere etc.
Competiția Royal Race este organizată de Asociația Young Motivation, adică Teo Delaport, Emanuel Dumitrică, Loredana Grigore, Raluca Pisicaru, Maria Geană și Livia Stanciu. Ei au făcut parte din 
echipa de voluntari de la Câmpina Open MTB, au fost implicați trup și suflet în organizarea acestei competiții cicliste desfășurată la Câmpina timp de opt ani și nu au putut accepta ideea renunțării la un proiect atât de frumos. Așa că au luat decizia să ducă mai departe tradiția și astfel a luat naștere Royal Race, chiar dacă organizarea unei astfel de competiții nu este deloc ușoară. 

3843 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2964 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.

2024 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.