BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Actualitate (Categoria articolului)

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

În cursul zilei de luni, cea în care s-au anunțat rezultatele, după aflarea acestora, am stat de vorbă cu cele patru eleve de 10 și le-am întrebat cum au primit vestea acestui rezultat și ce își propun să facă în continuare. Iată răspunsurile:
Ana Maria Gheorghiu Goga: ”Am plâns de bucurie”
”Când am văzut nota de la BAC eram în tren, am început să tremur și am rugat alte trei persoane apropiate să se uite pentru mine, să verifice dacă este adevărat. În momentul în care am conștientizat faptul că eu chiar am avut media 10, am început să plâng de bucurie. În continuare vreau să studiez la Universitatea din București, la Facultatea de Litere, pentru ca în viitor să ajung profesoară de română și să mă întorc în Câmpina”.
Anisia Mantu: ”Munca mea a fost pe deplin răsplătită”
”Când am aflat nota la examenul de bacalaureat am simțit încântare, bucurie, împlinire. Munca mea a fost pe deplin răsplătită. Acum, cu nota aceasta pot intra la orice facultate. Totuși, voi da examen la Psihologie, la Cluj-Napoca”.
Miruna Plopeanu: ”Când mi-am văzut părinții plângând de bucurie, emoția mea a fost și mai intensă”
”Sunt o persoană ambițioasă și perfecționistă, acest fapt se poate observa și datorită notei pe care am obținut-o la examenul de bacalaureat. Această notă este dovada muncii mele pe parcursul celor patru ani de liceu, perioadă în care am fost susținută fără încetare de părinți și de întrega familie și îndrumată de cei mai buni profesori, toate acestea reprezentând, fără doar și poate, pașii către succes! Atunci când m-am trezit de dimineață, am deschis cu încredere telefonul și foarte rapid am intrat pe site pentru a-mi afla nota, dar când am văzut rezultatele, am fost răvășită de emoții, pendulam între râs și plâns și tremuram de fericire. Acel moment a fost conștientizarea realizării unui vis care m-a determinat să fiu aici, o elevă cu media 10 la BAC. Și mai ales, în momentul în care mi-am văzut părinții plângând de bucurie, emoția a fost și mai intensă. Pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase dimineți din viața mea! Îmi doresc să devin un medic bun și responsabil. Așadar, muncesc din greu pentru a intra la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Acesta este următorul vis ce trebuie îndeplinit”.
Bianca Buzilă: ”Când am văzut media 10 am simțit cum visul meu devine realitate”
”Când am aflat rezultatele, am fost extrem de emoționată, am început să plâng și am simțit cum visul meu devine realitate. Îmi doresc sa studiez medicina în București, pentru a fi cât mai aproape de sufletele oamenilor”.
Felicitări celor patru eleve de 10 ale Câmpinei, felicitări, în egală măsură, părinților și profesorilor lor!

5455 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

705 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2126 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3306 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1709 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)