DEZBATERE ELECTORALĂ. Trei dintre candidații la Primărie își prezintă soluțiile pentru problemele Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

Campinatv.ro a organizat, marți seară, o dezbatere electorală cu principalii candidați la Primăria Câmpina. Au fost prezenți Daniel Ioniță (ALDE), Andrei Istrate (UNPR) și Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Fiecare candidat a fost însoțit de cinci susținători.

Au declinat invitația la dezbaterea electorală Horia Tiseanu (candidatul PNL) și Constantin Cândea (candidatul PSD). 
Vă invităm să urmăriți dezbaterea cu cei trei candidați prezenți, să le urmăriți răspunsurile la întrebări, soluțiile pentru problemele Câmpinei, mesajele către electorat. 

9499 vizualizari
18

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai Dumitrascu 01.06.2016 15:01 Am urmarit pana la capat si trag niste concluzii, personale, bineinteles: 1. Pitigoi a iesit castigator dintre cei 3, are mai multa experienta si comunica mai bine, dar l-as fi intrebat de ce nu a votat sa primeasca bani elevii de la CADON. 2. Daca Istrate, pe care nu il stiam pana acum, ar iesi consilier local, ar fi vai si amar de noi, mi se pare lipsit de experienta, nu stie problemele orasului, plus ca face parte din partidul lui Gabriel Oprea. 3. Daca ar fi participat domnii Tiseanu si Candea, ar fi fost net superiori. 4. Din pacate, mi se pare ca niciunul dintre cei 3 nu stie efectiv ce inseamna bugetul unei localitati si cum se pot cheltui banii in interesul nostru. 5. Niciunul nu m-a convins, vorba multa-saracia omului.
  • Ioana 01.06.2016 16:38 Lucrez la Bucuresti dar locuiesc si deci votez la Campina. Am urmarit aceasta campanie mai mult pe net. Dezbaterea asta mi-a dat un gust amar. Nu ii cunosc pe niciunul din cei trei candidati si va spun cu parere de rau ca nu mi-a placut niciunul. Le-am notat numele si sper sa nu gresesc. Dl Ionita mi se pare fals, dl Istrate cam fricos iar dl Pitigoi foarte arogant. Fiind toti trei tineri ma asteptam la cu totul altceva de la ei ca idei si discurs. Sunt dezamagita pentru ca nu avem si noi la Campina un candidat adevarat unul despre care sa pot spune DA IL VOTEZ CU TOATA INCREDEREA!
  • Christian 01.06.2016 17:48 Istrate are cateva idei interesante, dar are mult prea multe emotii si se vede ca nu este obisnuit cu lumina reflectoarelor rampei!
  • Florin 01.06.2016 17:50 Daca Tiseanu si Candea ar fi oameni cu capul pe umeri ar trebui sa regrete ca nu au venit la aceasta dezbatere. Aveau ocazia sa demonstreze ca sunt cei mai buni! Nu sunt! In schimb, Tiseanu a demonstrat ca face ce stei el cel mai bine - sa taca!!!
  • andrei_samson 01.06.2016 21:50 Multe promisiuni si probabil nici o solutie reala ! Usor dezamagit, dar remarc emotiile si lipsa de experienta a lui Istrate si aroganta si falsitatea lui Pitigoi, care sincer chiar arata a om arogant ! In rest, habar nu am ce voi vota , oricum impotriva lui Tiseanu !
  • Roxana 01.06.2016 22:04 Si eu am urmarit pana la capat aceasta dezbatere si trag concluzii: 1.Pitigoi are in spate 8 ani de consilier si da ...aroganta maxima ...le stie pe toate si promite..promite si iar promite...bineinteles doar vorbe dupa parerea mea.2. Ionita are si dansul 4 ani de consilier deci ceva experienta dar nu m-a convins. 3. Istrate Andrei nu a fost consilier dar asta nu inseamna ca nu are nimic in cap!! Este totusi un inginer in constructii , diriginte de santier, a creeat cateva locuri de munca,cunoaste problemele orasului si chiar a punctat bine cateva aspecte legate de acest lucru asa "fricos" cum crede lumea . Eu cred ca este un tip echilibrat , care gandeste inainte sa deschida gura, plus ca el nu a facut promisiuni ! Concluzia mea finala : VOT PENTRU ANDREI ISTRATE !! Multa bafta !!
  • Mihai 01.06.2016 23:10 Ideea voastra a fost excelenta, din pacate, candidatii ne-au demonstrat de ce va castiga Tiseanu din nou alegerile! Pacat de orasul asta ca a ajuns pe mana unor hoti, ... si mincinosi!
  • Dana Pop 02.06.2016 07:33 Dupa 8 ani de consiliu local dl Pitigoi ar fi trebuit sa stie ca nu poti schimba dupa bunul plac directorul politiei locale si niciun alt director. Sunt funtionari publci si nu-i dai afara ca asa vrei tu Pitigoi, ca esti primar si faci ce vrei! Exista niste legi in tara asta!
  • Mihaela 02.06.2016 08:09 Am urmarit dezbaterea si mi-a lasat un gust amar. Mi-am dat seama ca nici unul dintre cei 3 candidati, nu are habar de administratia publica locala. Mai mult decat atat unul dintre ei, este de o aroganta.... greu de suportat. (vezi Pitigoi) si este atat de fals... Se vede cum l-a invatat echipa de consilieri sa dea din maini, sa explice....ca asa pare mai 'instruit' in ale administratiei publice locale.... Dar e varza...Istrate nu are nici un pic de experienta in acest domeniu si se vede...D-l Ionita s-a prezentat un pic mai bine, dar din unele raspunsuri mi-am dat seama ca nu stie cu ce se mananca administratia. Si iarasi o sa castige d-l Tiseanu... Sincer as fi vrut sa vad un alt om la conducerea primariei. M-am saturat si cred ca nu ma mai duc la vot!
  • Aurelia 02.06.2016 08:26 Eu merg pe premiza spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti !! Pitigoi e amic cu domnul care ne-a luat cinematograful si a promis ca va da un film pe saptamana ceea ce nu a facut niciodata, iar Ionita e amic cu doamna care vroia sa ne ia spectacolul de revelion....deci no comment!!! Istrate intr-adevar se vede ca nu e obisnuit cu lumina reflectoarelor , dar pare un om bland si cred ca este un bun ascultator, spun asta pentru ca de cate ori am fost la Primaria Campina am fost usuita si trimisa de la un birou la altul fara ca nimeni sa ma asculte....unde mai pui ca doamnele angajate tipa la tine si vorbesc urat!! Conteaza ca cineva sa stie si sa vrea sa te asculte!! Domnule Istrate va doresc mult succes si va votez cu placere!!!
  • Lorena 02.06.2016 08:29 Domnul Andrei Istrate pare un om bun si m-a convins ! Aveti votul meu!
  • Alessia 02.06.2016 08:54 Tare as fi fost curioasa sa il vad si pe dl. Candea intr-o astfel de dezbatere. Pe dl. Tiseanu nu il mai pot vota, ajunge! Nici unul dintre cei trei prezenti nu m-a convins. Chiar ma gandeam la dl. Candea ca ar fi o solutie, dar as fi vrut sa il vad intr-o astfel de dezbatere. Daca nu a venit, nu pot sa il votez! Asa ca probabil voi sta linistita acasa!
  • Maria 02.06.2016 12:10 Ionuț Pițigoi cred ca a demonstrat ca este cel mai bun si cel mai bine pregatit.
  • Valy 02.06.2016 12:12 Poate acum si-a dat seama si Candea ce gafa a făcut lipsind de la aceasta dezbatere.
  • marin marin 02.06.2016 16:23 eu las vota pe daniel ionita pt ca stiu ce vrea in rest nu mil place ce au comentat deci pe alde >>!
  • Elena 02.06.2016 21:42 Au fost ok toti candidatii prezenti, dar mi s-a parut o totala lipsa de respect si bun simt din partea celor absenti. Sa le fie rusine! Strict dupa aceasta emisiune, eu as vota cu Ionita!
  • maria_doceanu 02.06.2016 22:52 Domnule, eu cu cine votez ? Pitigoi nu imi lasa impresia ca m-ar asculta vreodata daca ma duc cu probleme la primarie, e arogant rau de tot si foarte fals ! Istrate nu are pic de experienta, chiar nu are ce sa caute acolo, ramane Ionita care putea fi ceva mai sigur pe el, dar are un discurs ceva mai legat ! Nu m-a convins niciunul total, dar voi vota pana la urma pe unul dintre ei, altceva mai bun nu are de unde sa apara acum ! Daca apare comentariul meu, nu vreau decat sa va spun sa iesim la vot, barem sa simtim si noi ca mai putem schimba ceva in localitatea noastra ! Multumesc.
  • Alexia 03.06.2016 12:56 Am urmarit atat dezbaterea, cat si comentariile. Vreau sa punctez un lucru: m-ati omorat cu partea asta cu experienta. Dintre toti candidatii, niciunul nu este absolvent de administratie publica si numai Tiseanu are experienta ca primar. Atunci pentru ce mai facem alegeri? In sectorul privat sunt blamati angajatorii care aleg sa angajeze oameni cu experienta in detrimentul tinerilor. In sectorul de stat, la fel, trebuie sa ai experienta. Nu conteaza ca esti bun inginer, economist, medic. Conteaza ca nu ai fost functionar public. Pai cum sa capeti experienta daca nu ai loc nicaieri? Eu zic sa nu iasa nimeni la vot, sa le dam o lectie dom'le! Cum adica sa candidezi la functia de primar, fara sa ai experienta in functie? Inchei cu un citat care se aplica si acum, dupa 132 ani: 'Iata dar opinia mea (...). Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! Dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele ... esentiale ... Din aceasta dilema nu puteti iesi ... Am zis!' (Farfuridi - O scrisoare pierduta, I.L. Caragiale 1884)

Eveniment

1536 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2778 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

137 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

551 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: