CONTACT

Handbalistele de la CS Câmpina s-au calificat la turneul final al Campionatului Național pentru juniori IV

- Sport -

Handbalistele de la CS Câmpina s-au calificat la turneul final al Campionatului Național pentru juniori IV

După ce în prima zi a grupei turneului semifinal de la Câmpina, fetele pregătite de Daniel Vasile au înregistrat o victorie și o înfrângere, duminică, în ultima zi a turneului, victoria cu CSS Târgoviște le-a adus câmpinencelor calificarea la turneul final al Campionatului Național de juniori IV. O performanță remarcabilă pentru care toți cei implicați - conducere, antrenori, jucîătoare, părinți, susținători, cu toții merită toate felicitările!

Fetele de la CS Câmpina au învins echipa CSS Târgoviște cu scorul de 29-14 (18-7) și s-au calificat pentru finala mică a turneului semifinal, care va avea loc în această după-amiază la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”. Adversarul câmpinencelor va fi formația CSS Craiova.
Clasarea pe locul secund al grupei, după vicecampioana națională, Chimia Rm. Vâlcea, asigură fetelor lui Daniel Vasile calificarea la turneul final al Campionatului Național, care va avea loc la o dată și într-un  loc care vor fi stabilite ulterior de federația de specialitate.
Lotul folosit de Daniel Vasile pentru CS Câmpina a fost același cu cel din prima zi a turneului: Teodora Alexe, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Antonia Robu, Daria Cojani, Rebeca Chitălan, Alessia Stamate, Teodora Jubea, Cristina Călărașu.
Arbitrii partidelor din cea de-a doua zi a grupei de la Câmpina au fost Gabriela Enache, Mihaela Grădișteanu și Laurențiu Jugănaru.


07 May 2023 12:29 2472 vizualizari


Comentarii






58 vizualizari 07 May 2024 20:20 Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Așteptat ca un derby local, jocul dintre CS Câmpina și FC Bănești a reprezentat o anihilare reciprocă, ceel două formații demonstrând de ce sunt vecine de clasament.

citeste mai mult
171 vizualizari 07 May 2024 19:58 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate, clasament și programul rundei viitoare

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate, clasament și programul rundei viitoare

Marți după-amiază au avut loc cele mai multe partide din cadrul etapei a 28-a din Liga A. Ultimul joc va avea loc miercuri după-amiază. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
1784 vizualizari 06 May 2024 11:41 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Marți și miercuri sunt programate jocurile etapei a 28-a din Liga A Prahova, la fotbal, competiție care se apropie cu pași repezi de fluierul final. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
3682 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV