Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina participă la proiectul ”Mesajul meu antidrog”

Social (Categoria articolului)

„MESAJUL MEU ANTIDROG” este unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal din țară şi s-a desfăşurat anual, încă de la înfiinţarea Agenţiei Naţionale Antidrog. Printre instituțiile de învățământ care participă la acest proiect se numără și Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, coordonatorii proiectului la nivelul acestei instituții fiind profesoarele Dana Ștefan și Elisabeta Milea.

Elevii Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina şi-au exprimat într-un mod artistic opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri, iar lucrările de desen, grafică, pictură şi free-style (eseu, clip video etc) realizate de ei vor participa la acest proiect național. Acțiunea a constat în promovarea unui comportament sănătos şi de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare. Obiectivul principal al acţiunii a fost creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a elevilor în vederea evitării consumului de droguri, inclusiv tutun, alcool şi substanţe noi cu proprietăţi psihoactive, respectiv orientarea tinerilor către activităţi culturale, artistice şi sportive, precum și explicarea importanței recunoașterii dependenței și necesitatea obținerii sprijinului din partea școlii, familiei, comunității.

4172 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2268 vizualizari
17 aug. 2022 16:08

260 de tineri susțin examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, la Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina

În perioada 16 august - 3 septembrie are loc sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, la care participă cei care nu au absolvit acest examen la sesiunea din vară, dar și la sesiunile din anii anteriori. În total, la nivel național s-au înscris pentru această sesiune a examenului de Bacalaureat aproape 35.000 candidați, dintre care 22.586 provin din promoția acestui an, iar diferența de peste 12.000 provine din promoțiile anterioare.

2772 vizualizari
17 aug. 2022 07:41

Încă un accident grav pe DN1. Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină, în timp ce traversa drumul național

UPDATE - Victima avea 30 ani și era din Bușteni.
Miercuri dimineață, în jurul orei 6.15, un grav accident rutier s-a produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Băicoi, între municipiile Câmpina și Ploiești. Un bărbat care traversa neregulamentar partea carosabilă a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 44 ani și a decedat pe loc.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.