HidroPrahova anunță sistarea apei în toată Câmpina, din această noapte (luni spre marți) până mâine seară

Social (Categoria articolului)

Municipiul Câmpina nu va avea apă potabilă din această noapte (luni spre marți), de la ora 0.00, până mâine seară (marți) la ora 23.30. Potrivit comunicatului remis de HidroPrahova, apa va fi sistată pentru realizarea unor noi lucrări de cuplare a conductelor.

Este vorba despre realizarea legăturii conductei de aducțiune apă potabilă în Stația de Pompe Doftana, precum și de realizarea cuplării conductei de distribuție a apei potabile de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu cu conductele de pe străzile Orizontului și Uniunea Europeană, cu branșamente la Stadionul Rafinărie, Căminul Petrol, blocuri IRA, fosta unitate de jandarmi și fosta societate IRA. HidroPrahova își cere scuze față de locuitori pentru această situație și îi roagă să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.

9111 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 24.10.2016 15:40 Niste ... ordinari! Anunta dupa ce opresc apa! Cand opresc sau nu pentru cateva ore gasesti peste tot afise ca se opreste...Cat va mai suportam cu hotiile si prostiile voastre.
  • Alin 25.10.2016 19:47 ne da si noua drumu la apa ... pe ei le trebe 24 ore sa repare niste conducte

Social

1898 vizualizari
01 mar. 2021 18:30

Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

4446 vizualizari
27 feb. 2021 14:03

Testare gratuită pentru femeile din Câmpina în cadrul unui program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin

1 comentarii

Zilele trecute, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o întâlnire a primarului Alin Moldoveanu cu o delegație a mai multor instituții care derulează în zona Muntenia un program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin. Cu acest prilej s-a semnat și un protocol de colaborare, femeile din Câmpina putând apela la numărul de telefon 0721.933.020 pentru a se înscrie în programul de screening.

Alte stiri recente

863 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1106 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.