Partidul Verde are listă completă pentru Consiliul Local Câmpina. Dosarele candidaților au fost depuse la BEC

Politică (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, reprezentanții Partidului Verde au depus dosarele candidaților pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 27 septembrie 2020. La acest moment au fost prezenți atât președintele organizației județene, Cezar Grama, cât și președintele organizației locale, Noemi Ionescu, ambii aflându-se pe lista de candidați pentru Consiliul Local Câmpina.

După verificarea dosarelor, în termen de 24 de ore de la depunere, Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina va emite o hotărâre de acceptare a candidaturilor și va afișa lista candidaților la avizierul de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, acolo unde este sediul BEC.
Iată și lista completă a candidaților pentru Consiliul Local:
1. Cezar Grama (37 ani, jurist)
2. Felicia Olteanu (53 ani, inginer)
3. Roxana Elena Gheorghe (47 ani, economist)
4. Noemi Ștefania Ionescu (42 ani, jurist)
5. Ionuț Mihnea Rădulescu (37 ani, economist)
6. Lorena Iordache (50 ani, secretar șef)
7. Gena Preda (65 ani, asistent medical)
8. Ionuț State (28 ani, inginer)
9. Liliana Constantinescu (53 ani, subinginer)
10. Gabriel Dragoș Nicolaescu (54 ani, economist)
11. Renato Alexandru Mihalache (31 ani, secretar economic)
12. Cornel Marius Mihăilă (48 ani, fotograf)
13. Aurelia Mateescu (47 ani, operator calcul)
14. Ștefan Victor Oprea (31 ani, student)
15. Mihai Dinu Lăcătuș (42 ani, ecologist)
16. Elena Petre (51 ani, vânzător)
17. Alexandru Ungureanu (33 ani, asistent medical)
18. Loredana Alexandra Radu (30 ani, specialist științe administrative)
19. Maria Nicoleta Șandru (38 ani, agent de securitate)
20. Bogdan Mihai Mihalache (52 ani, mecanic)
21. Ștefania Sora (40 ani, vânzător)
22. Alexandra Elena Toader (27 ani, asistent farmacie)
23. Ionuț Alexandru Petre (31 ani, inginer)
24. Ștefan Sergiu Pandele (62 ani, șofer)
Imediat după depunerea dosarelor candidaților pentru Consiliul Local Câmpina, Cezar Grama, președintele Organizației Județene a Partidului Verde și ocupantul primului loc pe lista pentru Consiliul Local Câmpina, ne-a declarat: ”Avem la Câmpina o organizație puternică, formată din oameni foarte bine pregătiți, oameni valoroși, care ar putea reprezenta în cel mai bun mod cu putință interesele câmpinenilor în Consiliul Local. Candidații noștri sunt oameni care își iubesc foarte mult orașul și vor tot ce e mai bun pentru Câmpina, mai ales după o perioadă destul de lungă în care, din punctul nostru de vedere, Câmpina a stat pe loc, a stagnat, în multe privințe. Sper ca locuitorii municipiului să aibă încredere în noi, să ne acorde votul lor și astfel să putem demonstra în Consiliul Local că suntem oameni de bună credință, interesați de soarta acestui oraș, interesați să rezolvăm problemele câmpinenilor. Noi suntem un partid mic, dar creștem pas cu pas și suntem bucuroși că alături de noi, alături de Florin Călinescu, președintele partidului, vin din ce în ce mai mulți oameni”.

5313 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6651 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1026 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.