CONTACT

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

- Interviuri -

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

- Domnule Vlădan, felicitări pentru numire și pentru câmpineni, care vă cunosc, poate, mai puțin, vă rugăm să vă prezentați!
- Sunt comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, sunt polițist din anul 2001 când am absolvit Academia de Poliție, Facultatea de Drept. Am fost repartizat la Structura de Investigații Criminale Secția IV Poliție, ulterior, șapte ani, în structurile de Combatere a Crimei Organizate, în mod direct Combaterea Traficului de Persoane. Apoi, în anul 2010, am început activitatea managerială, fiind împuternicit al șefului Poliției Orașului Băicoi, iar din decembrie 2020, timp de 12 ani și jumătate, am fost adjunct al Poliției Municipiului Ploiești, cu o perioadă de șase luni în care am fost adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Din 21 august, sunt împuternicit al șefului Poliției Municipiului Câmpina. În plan personal, sunt căsătorit și am trei copii.
- Cu experința pe care o aveți, cum ați găsit lucrurile la Câmpina?
- Este absurd să fac eu o analiză...
- Prima impresie?
- Prima impresie este aceea că am găsit o echipă. M-am uitat pe situația operativă din primele șapte luni ale acestui an, iar situația este în parametrii stabiliți de IJP Prahova și IGP. Adică, nu există obiectiv să nu fi fost îndeplinit de Poliția Câmpina. Lucrătorii sunt disciplinați, profesioniști, pentru că deja am avut câteva acțiuni operative. Rămâne să dezvoltăm acest concept, la care eu țin foarte mult - să fim profesioniști, integri și să lucrăm în echipă. Acestea sunt cele trei deziderate ale mele în munca de poliție. Pentru a putea face această muncă, trebuie să fi profesionist, tot timpul să fi în trend și updatat la ceea ce înseamnă nou în acest domeniu, moduri de operare ale infractorilor, ce putem aduce noi nou în munca de poliție, pentru a ne ușura activitatea și pentru a avea o finalitate judiciară. Din punct de vedere al integrității, cred că nu are rost să mai vorbim, pentru că un polițist - Doamne ferește! - corupt, nu are ce căuta printre noi, iar munca în echipă, cred că nimic nu se poate face în poliție fără o echipă. Cine crede că este singur, este de... domeniul filmelor.
- În aceste condiții, care ar fi obiectivul dumneavoastră în cele șase luni de mandat la Câmpina?
- Nu am decât un singur obiectiv - acela care este al fiecărui polițist: siguranța cetățeanului, siguranță sub toate formele ei - siguranță rutieră, siguranța patrinmonului, siguranță din punct de vedere al ordinii și liniștii publice. Omul trebuie să se simtă în siguranță și să aibă încredere în poliție, să apeleze cu încredere la poliție.
- Vă mulțumim și vă dorim mult succes!
- Vă mulțumesc!


24 Aug 2023 19:35 3791 vizualizari


Comentarii






  • 21.11.2023 19:54 Rammstein Poate se ocupa cu traficul de mașini din muscel...
1012 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă prezenta candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1666 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2230 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2358 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV