În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.
Echipa Delice este formată din Erika Gălbinașu, Corina Melinda Balasz și Alexandru Chitic (câștigătorul medaliei de aur de la Culinary World Cup 2018 de la Luxembourg), ei fiind pregătiți, bineînțeles, de Carmela Dragomir (proprietarul lanțului de cofetării Delice), câștigătoare a numeroase medalii de aur și argint la campionatele mondiale, olimpiadele și saloanele de profil, un specialist care a ridicat cofetăria la rang de artă.
Potrivit programului publicat pe site-ul concursului, concurenții vor avea de pregătit: o sculptură în ciocolată și praline, o sculptură în zahăr și tort modern și o sculptură în pastilaj și înghețată cu o singură porție. Acestea sunt probele de concurs pentru care echipele concurente vor avea la dispoziție în jur de șapte ore. 19 țări participă la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie: Peru, Japonia, Mexic, Tunisia, Egipt, SUA, Franța, Polonia, Australia, Thailanda, Ungaria, Belgia, China, Algeria, Maroc, Columbia, Bolivia, Italia și România cu echipa de la Delice Câmpina, căreia îi dorim mult succes!

Joi, 4 decembrie, a fost ședință a Consiliului Local Cornu, în cadrul căreia a fost ales noul viceprimar al comunei.

Consiliul Județean Prahova a transmis un comunicat de presă privind situația apei.

Criza apei a adus la Câmpina și gesturi de mare omenie.

La această oră (10.00) sunt deschise și distribuie apă potabilă îmbuteliată pentru populație centrele de la Casa Tineretului și Casa de Cultură.