CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

- Actualitate -

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

"La nivelul IJP Prahova sunt chiar mai multe sesizări cu privire la astfel de situații, de acordare a unor reședințe. S-au făcut verificări, sunt continuate aceste verificări", a spus Bogdan Despescu.
Vă reamintim faptul că Asociația Câmpina Curată a tras un semnal de alarmă cu privire la cei 3.000 de oameni care, în ultimii trei ani, ar fi obținut la limita legalității domiciliul sau viză de flotant în Câmpina.
Potrivit reprezentanților Asociației, "au fost identificate locuințe în care figurează cu domiciliul sau reședința 13, 14, 16, 17, 19 persoane, 31 persoane sau chiar 149 persoane la aceeași adresă". În fapt, există doar actele privind domiciliul, persoanele respective locuind în alte localități, dar urmând să voteze în Câmpina la alegerile din 9 iunie, pentru că aici au domiciliul.
Asociația Câmpina Curată susține că unicul scop al demersurilor făcute este "împiedicarea fraudării alegerilor din 9 iunie".
(Sursă foto - Ziarul Incomod)


16 May 2024 20:38 2075 vizualizari


Comentarii


252 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
777 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2088 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
1621 vizualizari 17 Jun 2024 16:08 Concurs de idei pentru Proiectul de arhitectură și amenajare al Complexului Urban „Steaua Română” Câmpina

Concurs de idei pentru Proiectul de arhitectură și amenajare al Complexului Urban „Steaua Română” Câmpina

În toamna acestui an, municipiul Câmpina va deveni epicentrul creativității și inovației arhitecturale. Asociația Câmpina Curată, în colaborare cu prestigioasa Universitate de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București (UAUIM), pregătește un eveniment deosebit: un concurs de idei menit să transforme fosta rafinărie "Steaua Română" într-un complex urban modern și vibrant.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV