Accident grav la Bordeni, în Prahova. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

Actualitate (Categoria articolului)

Seria neagră a accidentelor grave, soldate, din păcate, cu victime omenești, a continuat în Prahova și marți, 12 aprilie 2022. 

Pe DJ215, între satele Bordenii Mici și Dâmbu, pe drumul care face legătura între Bănești, Scorțeni și Băicoi, a avut loc marți, în jurul orei 14.20, un accident grav de circulație. Două mașini s-au lovit violent, cele două persoane aflate la volan fiind încarcerate. Din păcate, unul dintre șoferi, de numai 21 de ani, și-a pierdut viața, după cum a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova. Celălalt conducător auto, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital, cu multiple traumatisme și fractură.
ISU Prahova a deplasat la locul accidentului o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță, după cum a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Circulația în zonă s-a desfășurat restricționat.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3921 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

124 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

639 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1790 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1539 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.