Liga A Prahova. FC Bănești - Tricolorul Breaza 1-3

Sport (Categoria articolului)

Brezenii au avut o deplasare scurtă înaintea derby-ului cu CS Câmpina, la Bănești, acolo unde au dispus, mai ușor decât o arată scorul final, cu 3-1 de FC Bănești.

Elevii lui Costin Plăvache s-au impus prin dubla semnată de Răzvan Catană, în minutele 4 și 25, completată de reușita lui Andrei Roșu, din minutul 75. Gazdele au redus din diferență prin Fabian Socet, în minutul 62, dar la fluierul final al arbitrului Ciprian Piciu toate cele trei puncte au mers în vistieria liderului.
Tricolorul a aliniat următarea formulă de joc: Neacșu - Prodan, Anghel, Gheorghe, Mușea (66 Ștefănoiu), Roșu (82 Dumitrache), Duricu, Catană, Dumitru, Dogaru, Negotei.
Rezultatele etapei - aici.
Etapa viitoare, după cum spuneam, Tricolorul Breaza va întâlni pe teren propriu formația CS Câmpina.

(Sursa video - Phsport; foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2425 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările:

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.