Încă o asistentă medicală de la SanConfind, a patra, confirmată cu COVID-19

Social (Categoria articolului)

Încă o asistentă medicală de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina este infectată cu COVID-19. Rezultatele testelor au venit astăzi, asistenta în cauză fiind unul dintre contacții direcți ai medicului neonatolog depistat pozitiv pe 31 martie 2020. Informația ne-a fost confirmată de asistenta șefă de la SanConfind, Gabriela Grozea. Este a patra asistentă medicală de la spitalul privat din Poiana Câmpina la care se confirmă infectarea cu noul coronavirus. 

 

Vă reamintim că, în cursul zilei de miercuri, a fost confirmată infecția cu COVID-19 a unui medic de la SanConfind. În aceeași zi, Direcția de Sănătate Publică Prahova a efectuat o anchetă epidemiologică și a identificat contacții medicului infectat, iar dintre contacți, trei persoane, trei asistente medicale care prezentau simptome de infectare cu noul coronavirus, au fost internate în spital și li s-a efectuat testul RT-PCR. Rezultatele testului au fost pozitive. Acum a apărut cel de-al patrulea caz, a patra asistentă medicală infectată cu COVID-19.

7397 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

802 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1225 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

875 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.