Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți candidați la alegerile locale, din Câmpina și Ploiești, au descoperit aseară că mai au o pagină de Facebook, una despre care nu știau nimic și pe care erau postate tot felul de mesaje dăunătoare respectivilor candidați. Printre cei cărora le-a fost clonată pagina de Facebook se numără și candidatul PNL, Horia Tiseanu, primarul în funcție al municipiului Câmpina.

Practic, este vorba despre o pagină care arată exact la fel cu cea a candidatului, dar pe care apar mesaje uimitoare. În cazul lui Horia Tiseanu, apare un mesaj către alegători, în care primarul în funcție anunță că la Câmpina va fi deschisă o tabără pentru refugiați în primăvara anului viitor, lucru care nu este adevărat. Din păcate, cu toate încercările disperate ale lui Horia Tiseanu și colegilor din PNL de a convinge oamenii că pagina nu-i aparține, iar mesajul nu este adevărat, există totuși persoane care au crezut. 
S-au mai trezit cu pagini clonate Grațiela Gavrilescu (ALDE), Adrian Dobre (PNL) și Daniel Savu (independent), toți trei candidați la funcția de primar al municipiului Ploiești, precum și senatorul PNL Andrei Volosevici.
Încă nu se știe cine s-a ocupat de această "operațiune" de clonare, care pare destul de bine pusă la punct. Paginile respective au fost raportate la Facebook, dar nu au dispărut, deocamdată. Candidații ale căror pagini au fost clonate vor depune plângere la Autoritatea Electorală Permanentă și, probabil, la poliție.

2448 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1244 vizualizari
23 sept. 2020 17:11

Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

2238 vizualizari
23 sept. 2020 11:02

Imagini bombă! Ancheta avansează

Am primit la redacție imagini video în care sunt surprinse cele două persoane care, în noaptea de 16 spre 17 septembrie 2020, au scris pe zidurile unor clădiri din Câmpina mesaje de amenințare cu moartea și de denigrare la adresa primarului Horia Tiseanu și a omului de afaceri Mihai Anastasescu.

Alte stiri recente

0 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

805 vizualizari
23 sept. 2020 22:16

Pizzeria Bella Italia se implică în campania de sprijinire a comunității câmpinene

Cătălin Roman, administratorul companiei Radan Imob SRL Câmpina (Pizzeria Bella Italia și Ballroom Bella), ne-a comunicat faptul că societatea pe care o reprezintă se va implica în campania de sprijinire a comunității locale, campanie inițiată de grupul de firme Neptun - Soceram.