CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

- Actualitate -

Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

Mai mulți candidați la alegerile locale, din Câmpina și Ploiești, au descoperit aseară că mai au o pagină de Facebook, una despre care nu știau nimic și pe care erau postate tot felul de mesaje dăunătoare respectivilor candidați. Printre cei cărora le-a fost clonată pagina de Facebook se numără și candidatul PNL, Horia Tiseanu, primarul în funcție al municipiului Câmpina.

Practic, este vorba despre o pagină care arată exact la fel cu cea a candidatului, dar pe care apar mesaje uimitoare. În cazul lui Horia Tiseanu, apare un mesaj către alegători, în care primarul în funcție anunță că la Câmpina va fi deschisă o tabără pentru refugiați în primăvara anului viitor, lucru care nu este adevărat. Din păcate, cu toate încercările disperate ale lui Horia Tiseanu și colegilor din PNL de a convinge oamenii că pagina nu-i aparține, iar mesajul nu este adevărat, există totuși persoane care au crezut. 
S-au mai trezit cu pagini clonate Grațiela Gavrilescu (ALDE), Adrian Dobre (PNL) și Daniel Savu (independent), toți trei candidați la funcția de primar al municipiului Ploiești, precum și senatorul PNL Andrei Volosevici.
Încă nu se știe cine s-a ocupat de această "operațiune" de clonare, care pare destul de bine pusă la punct. Paginile respective au fost raportate la Facebook, dar nu au dispărut, deocamdată. Candidații ale căror pagini au fost clonate vor depune plângere la Autoritatea Electorală Permanentă și, probabil, la poliție.


05 Jun 2016 07:16 3060 vizualizari


Comentarii


945 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1084 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1277 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1001 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV