CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

- Actualitate -

Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

Mai mulți candidați la alegerile locale, din Câmpina și Ploiești, au descoperit aseară că mai au o pagină de Facebook, una despre care nu știau nimic și pe care erau postate tot felul de mesaje dăunătoare respectivilor candidați. Printre cei cărora le-a fost clonată pagina de Facebook se numără și candidatul PNL, Horia Tiseanu, primarul în funcție al municipiului Câmpina.

Practic, este vorba despre o pagină care arată exact la fel cu cea a candidatului, dar pe care apar mesaje uimitoare. În cazul lui Horia Tiseanu, apare un mesaj către alegători, în care primarul în funcție anunță că la Câmpina va fi deschisă o tabără pentru refugiați în primăvara anului viitor, lucru care nu este adevărat. Din păcate, cu toate încercările disperate ale lui Horia Tiseanu și colegilor din PNL de a convinge oamenii că pagina nu-i aparține, iar mesajul nu este adevărat, există totuși persoane care au crezut. 
S-au mai trezit cu pagini clonate Grațiela Gavrilescu (ALDE), Adrian Dobre (PNL) și Daniel Savu (independent), toți trei candidați la funcția de primar al municipiului Ploiești, precum și senatorul PNL Andrei Volosevici.
Încă nu se știe cine s-a ocupat de această "operațiune" de clonare, care pare destul de bine pusă la punct. Paginile respective au fost raportate la Facebook, dar nu au dispărut, deocamdată. Candidații ale căror pagini au fost clonate vor depune plângere la Autoritatea Electorală Permanentă și, probabil, la poliție.


05 Jun 2016 07:16 3023 vizualizari



Comentarii






2504 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2602 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1449 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5400 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV