Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți candidați la alegerile locale, din Câmpina și Ploiești, au descoperit aseară că mai au o pagină de Facebook, una despre care nu știau nimic și pe care erau postate tot felul de mesaje dăunătoare respectivilor candidați. Printre cei cărora le-a fost clonată pagina de Facebook se numără și candidatul PNL, Horia Tiseanu, primarul în funcție al municipiului Câmpina.

Practic, este vorba despre o pagină care arată exact la fel cu cea a candidatului, dar pe care apar mesaje uimitoare. În cazul lui Horia Tiseanu, apare un mesaj către alegători, în care primarul în funcție anunță că la Câmpina va fi deschisă o tabără pentru refugiați în primăvara anului viitor, lucru care nu este adevărat. Din păcate, cu toate încercările disperate ale lui Horia Tiseanu și colegilor din PNL de a convinge oamenii că pagina nu-i aparține, iar mesajul nu este adevărat, există totuși persoane care au crezut. 
S-au mai trezit cu pagini clonate Grațiela Gavrilescu (ALDE), Adrian Dobre (PNL) și Daniel Savu (independent), toți trei candidați la funcția de primar al municipiului Ploiești, precum și senatorul PNL Andrei Volosevici.
Încă nu se știe cine s-a ocupat de această "operațiune" de clonare, care pare destul de bine pusă la punct. Paginile respective au fost raportate la Facebook, dar nu au dispărut, deocamdată. Candidații ale căror pagini au fost clonate vor depune plângere la Autoritatea Electorală Permanentă și, probabil, la poliție.

2324 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4898 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2670 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

0 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

364 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.