La Poiana Câmpina se strâng cărți pentru copiii și tinerii din localitățile basarabene Zaim și Negrești

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Poiana Câmpina și Biblioteca 'Dimitrie Gusti' din localitate organizează o campanie care are ca scop strângerea unui număr cât mai mare de cărți pentru copiii și tinerii din localitățile Zaim și Negrești (Republica Moldova). Sunt două comune basarabene cu care Poiana Câmpina are deja un acord de colaborare și urmează semnarea acordului de înfrățire. 

'Am inițiat această campanie pentru că ne dorim ca toți copiii și tinerii din cele două localități să aibă acces la cărți în limba română. O carte pentru un frate - așa am gândit noi această campanie la care invităm să se alăture toți cei care pot dona cărți pentru frații noștri de peste Prut', ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu. 
Dacă doriți și aveți posibilitatea să contribuiți la acest demers al Primăriei Poiana Câmpina o puteți face ducând cărți la Biblioteca 'Dimitrie Gusti' din Poiana Câmpina (situată chiar în spatele Primăriei), de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00. Informații suplimentare puteți obține la 0244.351.073 (numărul de telefon al Bibliotecii Comunale din Poiana).

4847 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1195 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

564 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

78 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

1059 vizualizari
14 apr. 2024 18:33

Superliga B1 Prahova. Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina 3-3

Un meci cu șase goluri ar fi trebuit să fie unul spectaculos, o adevărată promovare a sportului-rege. Dar meciul de la Bușteni, de duminică dimineață, a fost oarecum excepția...