La Poiana Câmpina se strâng cărți pentru copiii și tinerii din localitățile basarabene Zaim și Negrești

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Poiana Câmpina și Biblioteca 'Dimitrie Gusti' din localitate organizează o campanie care are ca scop strângerea unui număr cât mai mare de cărți pentru copiii și tinerii din localitățile Zaim și Negrești (Republica Moldova). Sunt două comune basarabene cu care Poiana Câmpina are deja un acord de colaborare și urmează semnarea acordului de înfrățire. 

'Am inițiat această campanie pentru că ne dorim ca toți copiii și tinerii din cele două localități să aibă acces la cărți în limba română. O carte pentru un frate - așa am gândit noi această campanie la care invităm să se alăture toți cei care pot dona cărți pentru frații noștri de peste Prut', ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu. 
Dacă doriți și aveți posibilitatea să contribuiți la acest demers al Primăriei Poiana Câmpina o puteți face ducând cărți la Biblioteca 'Dimitrie Gusti' din Poiana Câmpina (situată chiar în spatele Primăriei), de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00. Informații suplimentare puteți obține la 0244.351.073 (numărul de telefon al Bibliotecii Comunale din Poiana).

4850 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4282 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3227 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

171 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

177 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).