CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Exuberanță și multă voie bună la Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, de la Câmpina

- Sport -

Exuberanță și multă voie bună la Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, de la Câmpina

Câmpina a găzduit sâmbătă, 25 mai, în sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, 8-12 ani, organizatori fiind Federația Română de Modelism, Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina (condusă de Răzvan Nicolau) și cu sprijinul Primăriei Câmpina.

Au fost zeci de copii de la cluburi de modelism din întreaga țară, dar dincolo de competiția propriu-zisă, animată și antrenantă, a fost multă exuberanță și voie bună, fiind un eveniment foarte apreciat. Totul s-a desfășurat parcă sub unul dintre citatele afișate la loc de cinste în sală - "Hai să rămânem puțin copii, măcar până la sfârșitul vieții" (John Fowles).
Cu seriozitate și pe-ndelete, asistați de antrenori, care în multe cazuri erau chiar părinții, copiii s-au angrenat într-o competiție serioasă. Dar întrecerea a fost însoțită de bucuria de a face cu pasiune ceva ce îți place, iar de aici până la exuberanță și voie bună, mai ales la urcarea pe podium a mai fost numai un singur pas.
Evenimentul organizat de Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, condusă de Răzvan Nicolau, continuă și duminică, atunci când porțile se vor deschide pentru cei care doar visează la acest frumos sport, un mini-concurs pentru copiii interesați de acest sport. "O joacă pe cinste", după cum a numit-o Răzvan Nicolau, la finalul căreia copiii vor primi diplome de participare și premii simbolice.


26 May 2019 09:45 5698 vizualizari


Comentarii


595 vizualizari 28 May 2024 21:53 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

În penultima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal feminin jujniori III, Spernață, care are loc la Sceava, CS Câmpina a pierdut semifinala.

citeste mai mult
1810 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
1073 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1631 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV