Exuberanță și multă voie bună la Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, de la Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Câmpina a găzduit sâmbătă, 25 mai, în sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, 8-12 ani, organizatori fiind Federația Română de Modelism, Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina (condusă de Răzvan Nicolau) și cu sprijinul Primăriei Câmpina.

Au fost zeci de copii de la cluburi de modelism din întreaga țară, dar dincolo de competiția propriu-zisă, animată și antrenantă, a fost multă exuberanță și voie bună, fiind un eveniment foarte apreciat. Totul s-a desfășurat parcă sub unul dintre citatele afișate la loc de cinste în sală - "Hai să rămânem puțin copii, măcar până la sfârșitul vieții" (John Fowles).
Cu seriozitate și pe-ndelete, asistați de antrenori, care în multe cazuri erau chiar părinții, copiii s-au angrenat într-o competiție serioasă. Dar întrecerea a fost însoțită de bucuria de a face cu pasiune ceva ce îți place, iar de aici până la exuberanță și voie bună, mai ales la urcarea pe podium a mai fost numai un singur pas.
Evenimentul organizat de Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, condusă de Răzvan Nicolau, continuă și duminică, atunci când porțile se vor deschide pentru cei care doar visează la acest frumos sport, un mini-concurs pentru copiii interesați de acest sport. "O joacă pe cinste", după cum a numit-o Răzvan Nicolau, la finalul căreia copiii vor primi diplome de participare și premii simbolice.

5676 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2118 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.