Comercianții din Piața Centrală Câmpina pot fi găsiți în spatele pieței și pe aleea dintre corpurile C1 și C2

Actualitate (Categoria articolului)

După cum se știe deja, Piața Centrală Câmpina a fost închisă în urmă cu o săptămână, pe 9 noiembrie 2020, măsură decisă de Guvern pentru toate piețele agro-alimentare aflate în spații închise. Este o decizie luată pentru reducerea răspândirii infectării cu virusul SARS CoV-2 și care se aplică pe o perioadă de 30 de zile, iar la finalul acestei perioade, în funcție de evoluția situației, se va decide dacă va fi prelungită sau nu perioada în care piețele vor fi închise.

În aceste condiții, soluția găsită de administrația locală și Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina a fost aceea de a instala tarabele comercianților în zonele adiacente pieței. Astfel, comercianții de flori pot fi găsiți în fața corpului C1 al Pieței Centrale. Magazinele cu produse din carne și-au schimbat circuitele, au deschis ușile din spatele pieței și vând produsele direct din magazin. Comercianții de produse agro-alimentare pot fi găsiți pe aleea dintre corpurile C1 și C2, precum și pe platoul din spatele pieței, pe Strada I.L. Caragiale. De asemenea, există posibilitatea ca unele tarabe să fie instalate în fostul bazar, asta și în funcție de numărul comercianților și pentru asigurarea distanțării sociale. Amplasamentele din spatele pieței au fost acoperite provizoriu, astfel încât, în cazul în care plouă, comercianții și produsele lor să poată fi la adăpost. 
Nu este o situație plăcută nici pentru comercianți, dar nici pentru cumpărători, dar este tot ce s-a putut face pe plan local în contextul deciziilor luate de Guvern.

2337 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ilie capatana 16.11.2020 21:11 Eu cred ca acesti oameni se expun bolilor din cauza frigului!
  • Liliana 17.11.2020 00:05 E bine asa,fiindca in piata nu s-a facut nicio schimbare in aceste luni de pandemie.Era o aglomeratie de nedescris, taraba langa taraba, culoarele inguste, chioscuri de jur imprejur, lipsa circuit de intrare-iesire.Un atentat la siguranta cumparatorilor si vanzatorilor.
  • Corina Bobeica 17.11.2020 18:48 Daca nu va convenea, trebuia sa va duceti la Fibec. Sa va fie rusine!!! Cum poti sa aberezi asa dna Liliana? Sau D. Cum te- o chema?

Actualitate

1499 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

1561 vizualizari
03 dec. 2020 14:40

Acțiune a Poliției la Câmpina pentru verificarea măsurilor impuse prin legea pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei

1 comentarii

Miercuri, 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune în Câmpina, în intervalul 10.00-12.00, pentru verificarea măsurilor impuse prin Legea nr. 55/2020 privnd prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu noul coronavirus. Astfel, au fost verificate peste 45 de autovehicule și 20 de societăți comerciale. Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale (dintre care 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, iar restul pentru alte abateri identificate), în valoarea totală de peste 4.100 de lei.

Alte stiri recente

374 vizualizari
04 dec. 2020 10:51

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1148 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Senatorul Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației (și nu numai ei) vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate în misiunile din teatrele de operațiuni militare.