Frigider cu minibar și șampon care elimină păduchii în 10 minute, printre ultimele achiziții ale Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Uneori, Sistemul Electronic de Achiziții Publice poate reprezenta o sursă inepuizabilă de informații interesante, unele chiar amuzante, mai ales când este vorba despre achizițiile administrațiilor locale. Pentru că, vor sau nu vor, primăriile trebuie să publice pe SEAP tot ce cumpără. Asta prevede legea. Și astfel am aflat că printre ultimele achiziții de la Primăria Câmpina se numără un frigider cu minibar și două șampoane antiparazitare.

În privința șampoanelor (pentru uz uman, ca să nu avem discuții), a fost găsită o superofertă. Formulă cu eficiență garantată în zece minute, care elimină complet păduchii. Și se dă și un pieptăn gratuit. 35,6 lei șamponul, fără TVA. De ce ar avea nevoie Primăria Câmpina de șampon antiparazitar? Am putea întreba instituția în cauză, printr-o adresă în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Dar ar dura prea mult. La ultima adresă trimisă am primit răspuns după fix 28 de zile. Pentru că timpul e prețios, vom încerca să găsim singuri răspuns. Ne putem gândi la multe variante, dar probabil că este vorba despre o achiziție pentru Centrul Social de pe Voila, acolo unde sunt cazați oameni ai străzii sau persoane cu diverse probleme sociale. Și este posibil ca unii dintre ei să aibă nevoie de astfel de șampon. Nouă ni se pare cea mai logică explicație. Pot fi și altele, desigur.
În ceea ce privește frigiderul cu minibar, aici chiar nu știm cine are nevoie. Putem bănui, dar lista ar fi prea lungă.

4231 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudose 21.03.2018 19:28 Pe bune?! A innebunit lumea! Pe ce cheltuie Tiseanu banii campinenilor! Pe toate prostiile! Daca are paduchi sa isi dea cu gaz in cap, cat despre frigiderul cu minibar.... Sunt curios Curtea de Conturi ce va spune despre aceste achizitii?! Voi nu puteti afla cine a facut referatul de necesitate pentru achizitionarea unor asemenea produse?
  • Paulica 22.03.2018 09:02 Mai bine da cu DDT cand calca prin adapostul lui Chirobocea primarul si vicele.Pe zi ce trece ne minunam.Traim in Campina si nu avem motive de Plictiseala

Actualitate

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.