CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Frigider cu minibar și șampon care elimină păduchii în 10 minute, printre ultimele achiziții ale Primăriei Câmpina

- Actualitate -

Frigider cu minibar și șampon care elimină păduchii în 10 minute, printre ultimele achiziții ale Primăriei Câmpina

Uneori, Sistemul Electronic de Achiziții Publice poate reprezenta o sursă inepuizabilă de informații interesante, unele chiar amuzante, mai ales când este vorba despre achizițiile administrațiilor locale. Pentru că, vor sau nu vor, primăriile trebuie să publice pe SEAP tot ce cumpără. Asta prevede legea. Și astfel am aflat că printre ultimele achiziții de la Primăria Câmpina se numără un frigider cu minibar și două șampoane antiparazitare.

În privința șampoanelor (pentru uz uman, ca să nu avem discuții), a fost găsită o superofertă. Formulă cu eficiență garantată în zece minute, care elimină complet păduchii. Și se dă și un pieptăn gratuit. 35,6 lei șamponul, fără TVA. De ce ar avea nevoie Primăria Câmpina de șampon antiparazitar? Am putea întreba instituția în cauză, printr-o adresă în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Dar ar dura prea mult. La ultima adresă trimisă am primit răspuns după fix 28 de zile. Pentru că timpul e prețios, vom încerca să găsim singuri răspuns. Ne putem gândi la multe variante, dar probabil că este vorba despre o achiziție pentru Centrul Social de pe Voila, acolo unde sunt cazați oameni ai străzii sau persoane cu diverse probleme sociale. Și este posibil ca unii dintre ei să aibă nevoie de astfel de șampon. Nouă ni se pare cea mai logică explicație. Pot fi și altele, desigur.
În ceea ce privește frigiderul cu minibar, aici chiar nu știm cine are nevoie. Putem bănui, dar lista ar fi prea lungă.


21 Mar 2018 18:57 4338 vizualizari


Comentarii


  • 22.03.2018 09:02 Paulica Mai bine da cu DDT cand calca prin adapostul lui Chirobocea primarul si vicele.Pe zi ce trece ne minunam.Traim in Campina si nu avem motive de Plictiseala
  • 21.03.2018 19:28 Tudose Pe bune?! A innebunit lumea! Pe ce cheltuie Tiseanu banii campinenilor! Pe toate prostiile! Daca are paduchi sa isi dea cu gaz in cap, cat despre frigiderul cu minibar.... Sunt curios Curtea de Conturi ce va spune despre aceste achizitii?! Voi nu puteti afla cine a facut referatul de necesitate pentru achizitionarea unor asemenea produse?
667 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
4181 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
955 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1693 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV