Frigider cu minibar și șampon care elimină păduchii în 10 minute, printre ultimele achiziții ale Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Uneori, Sistemul Electronic de Achiziții Publice poate reprezenta o sursă inepuizabilă de informații interesante, unele chiar amuzante, mai ales când este vorba despre achizițiile administrațiilor locale. Pentru că, vor sau nu vor, primăriile trebuie să publice pe SEAP tot ce cumpără. Asta prevede legea. Și astfel am aflat că printre ultimele achiziții de la Primăria Câmpina se numără un frigider cu minibar și două șampoane antiparazitare.

În privința șampoanelor (pentru uz uman, ca să nu avem discuții), a fost găsită o superofertă. Formulă cu eficiență garantată în zece minute, care elimină complet păduchii. Și se dă și un pieptăn gratuit. 35,6 lei șamponul, fără TVA. De ce ar avea nevoie Primăria Câmpina de șampon antiparazitar? Am putea întreba instituția în cauză, printr-o adresă în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Dar ar dura prea mult. La ultima adresă trimisă am primit răspuns după fix 28 de zile. Pentru că timpul e prețios, vom încerca să găsim singuri răspuns. Ne putem gândi la multe variante, dar probabil că este vorba despre o achiziție pentru Centrul Social de pe Voila, acolo unde sunt cazați oameni ai străzii sau persoane cu diverse probleme sociale. Și este posibil ca unii dintre ei să aibă nevoie de astfel de șampon. Nouă ni se pare cea mai logică explicație. Pot fi și altele, desigur.
În ceea ce privește frigiderul cu minibar, aici chiar nu știm cine are nevoie. Putem bănui, dar lista ar fi prea lungă.

4320 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudose 21.03.2018 19:28 Pe bune?! A innebunit lumea! Pe ce cheltuie Tiseanu banii campinenilor! Pe toate prostiile! Daca are paduchi sa isi dea cu gaz in cap, cat despre frigiderul cu minibar.... Sunt curios Curtea de Conturi ce va spune despre aceste achizitii?! Voi nu puteti afla cine a facut referatul de necesitate pentru achizitionarea unor asemenea produse?
  • Paulica 22.03.2018 09:02 Mai bine da cu DDT cand calca prin adapostul lui Chirobocea primarul si vicele.Pe zi ce trece ne minunam.Traim in Campina si nu avem motive de Plictiseala

Actualitate

267 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1171 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

276 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1320 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.