Ianuarie și februarie 2019, noi campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din Câmpina și împrejurimi

Actualitate (Categoria articolului)

Asociația "Arca lui Norocel" continuă campaniile de sterilizare a animalelor cu sau fără stăpân din municipiul Câmpina și localitățile învecinate. 150 de animăluțe pot fi sterilizate în cadrul campaniei din luna ianuarie, prioritate având câinii și pisicile ai căror stăpâni nu-și pot permite să plătească operația din propriul buzunar. Asociația "Arca lui Norocel" vine în sprijinul acestora și asigură sterilizarea gratuită a animalelor, costurile fiind suportate din fondurile proprii ale asociației și din sprijinul financiar acordat de World Animal Veterinary Emissaries, o asociație din Germania.

Toți cei interesați pot suna sau trimite SMS pentru programare la numărul de telefon 0730.585.088 (Iulia Burloiu, președintele Asociației "Arca lui Norocel"). 
Campania din luna februarie este destinată în special sterilizării pisicilor. Va începe pe 4 februarie și vor fi stabilite mai multe puncte unde stăpânii să-și poată aduce pisicuțele pentru a fi preluate de voluntarii asociației în vederea transportării la clinica la care se efectuează operațiile. Astfel de puncte de preluare a animalelor vor fi la Câmpina, Breaza și Băicoi pentru întreaga zonă. În cadrul acestei campanii pot fi sterilizate până la 200 de pisicuțe. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon menționat mai sus.

Pe parcursul anului 2018, aproximativ 800 de animale din zona Câmpinei au fost sterilizate gratuit prin intermediul Asociației "Arca lui Norocel", cu sprijnul financiar al unor fundații și asociații din Germania și Austria, dar și al unor persoane fizice ori juridice din Câmpina, care au înțeles că sterilizarea reprezintă o soluție pentru reducerea numărului de animale abandonate (aruncate) fie pe domeniul public, fie în spații private. Tot prin intermediul sponsorizărilor, "Arca lui Norocel" va demara, în primăvara acestui an, o amplă campanie de informare a beneficiilor sterilizării animalelor în mediul rural, acolo unde, din păcate, lucrurile merg ceva mai greu poate și din cauza mentalității, poate și a indiferenței, poate și din lipsă de informare.

(Foto de la una din campaniile desfășurate în 2018)

7383 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • stanciu marian 06.01.2019 19:26 am 4 cateluse ale mele si una de pe stradă
  • Admin 09.01.2019 17:56 În articol aveți un număr de telefon la care să sunați pentru programarea cățelușelor la sterilizare.
  • Paraschiv ion 14.03.2019 08:17 Am 2 cățeluș în vîrstă de 9 luni se pot steriliza vă mulțumesc
  • Ilie mihaela 02.04.2019 19:59 În bucurești nu aveți campanie

Actualitate

2176 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2162 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

999 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

206 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.