Un bărbat băut, un tânăr drogat, ambii la volan, cele mai recente ”victime” ale polițiștilor din zona Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, polițiștii din zona Câmpina s-au confruntat pe drumurile publice și cu două cazuri care s-au soldat cu dosare penale pentru conducătorii auto, după cum a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Astfel, mai întâi, duminică, 1 august, în jurul orei 6.45, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atibuțiunilor de serviciu, au oprit pe Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din zona străzii Calea Doftanei. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, de 49 de ani, din Poiana Câmpina, fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Polițiștii au întocmit dosare penal pentru infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Apoi, luni, 2 august, în jurul orei 1.00, polițiști Serviciului Rutier, în timp ce desfășurau activități de control în trafic, în localitatea Breaza au oprit pentru control un autoturism care circula pe Bulevardul Republicii, din direcția Podul Vadului către Centru Breaza. Tânărul în vârstă de 19 ani, din orașul Breaza, a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv, indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Astfel, în urma rezultatului testării, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de substanță. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.

3129 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1202 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.