CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: "Este timpul să câștigăm Primăria Câmpina! Acum, mai mult ca niciodată!"

- Politică -

Continuăm seria interviurilor cu liderii principalelor partide politice. De această dată am stat de vorbă cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, strict despre organizația de la Câmpina, despre ultimele rezultate electorale și planurile pentru alegerile locale de anul viitor. Precizăm faptul că președintele PSD Câmpina, Mihaela Voicilă, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, este o persoană mult prea ocupată pentru a da interviuri în presa locală. Liderul organizației județene, Bogdan Toader, și-a făcut timp pentru a sta de vorbă cu noi și, implicit, pentru a comunica astfel cu electoratul câmpinean.

Din punctul de vedere a președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, activitatea organizației de la Câmpina poate fi considerată satisfăcătoare: "Cred că rezultatele vorbesc cel mai bine despre activitatea unei organizații, iar rezultatele la ultimul scrutin electoral, europarlamentarele din luna mai, la Câmpina, au fost satisfăcătoare. Totuși, va trebui să facem o analiză a activității într-o ședință cu toată organizația locală, să vorbim despre problemele interne existente, de altfel, în orice partid, să le remediem astfel încât la alegerile prezidențiale și la alegerile locale rezultatele să nu fie doar satisfăcătoare, ci îmbucurătoare pentru noi". (video)
La Câmpina, PSD se află în opoziție la nivelul Consiliului Local, puterea fiind deținută de alianța PNL-PMP. Bogdan Toader este mulțumit de activitatea consilierilor locali din PSD și consideră că aceștia formează o echipă omogenă a cărei opoziție față de puterea locală este bazată pe argumente corecte. Președintele PSD Prahova nu mai dorește, însă, ca partidul său să fie în opoziție la Câmpina. " Acum, mai mult ca niciodată, se justifică să câștigăm Primăria Câmpina. Cred în potențialul organizației noastre și cred că alegerile locale de anul viitor vor reprezenta momentul oportun să câștigăm funcția de primar. Sigur, ar fi ideală și o majoritate în Consiliul Local, dar în primul rând trebuie să câștigăm funcția de primar. Și asta pentru că, din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Câmpina este un dezastru. Față de anii anteriori, când în Câmpina se mai mișcau lucrurile, se mai derulau proiecte, se mai realizau investiții, în ultimii patru ani, ba chiar ultimii șapte ani, totul a stagnat. Sunt convins că și locuitorii municipiului Câmpina își doresc o schimbare și va depinde de noi să venim cu o soluție viabilă, cu un candidat potrivit. Cred că sunt șanse foarte mari ca în 2020 să câștigăm Primăria Câmpina", ne-a declarat Bogdan Toader. (video)

Care va fi acel candidat potrivit pentru a câștiga fotoliul de primar al Câmpinei? Bogdan Toader spune că este prematur să menționeze vreun nume: "Vom analiza de mai multe ori și vom stabili o singură dată. Probabil la începutul anului viitor vom ști cu siguranță numele candidatului. Cum ar trebui să fie acest candidat? O persoană tânără, energică, dinamică, implicată, cunoscătoare a problemelor localității, o persoană dedicată oamenilor și orașului, funcției în care a fost aleasă". (video)


18 Sep 2019 20:53 5934 vizualizari



Comentarii






1415 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
561 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1984 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1792 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV