Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: "Este timpul să câștigăm Primăria Câmpina! Acum, mai mult ca niciodată!"

Politică (Categoria articolului)

Continuăm seria interviurilor cu liderii principalelor partide politice. De această dată am stat de vorbă cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, strict despre organizația de la Câmpina, despre ultimele rezultate electorale și planurile pentru alegerile locale de anul viitor. Precizăm faptul că președintele PSD Câmpina, Mihaela Voicilă, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, este o persoană mult prea ocupată pentru a da interviuri în presa locală. Liderul organizației județene, Bogdan Toader, și-a făcut timp pentru a sta de vorbă cu noi și, implicit, pentru a comunica astfel cu electoratul câmpinean.

Din punctul de vedere a președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, activitatea organizației de la Câmpina poate fi considerată satisfăcătoare: "Cred că rezultatele vorbesc cel mai bine despre activitatea unei organizații, iar rezultatele la ultimul scrutin electoral, europarlamentarele din luna mai, la Câmpina, au fost satisfăcătoare. Totuși, va trebui să facem o analiză a activității într-o ședință cu toată organizația locală, să vorbim despre problemele interne existente, de altfel, în orice partid, să le remediem astfel încât la alegerile prezidențiale și la alegerile locale rezultatele să nu fie doar satisfăcătoare, ci îmbucurătoare pentru noi". (video)
La Câmpina, PSD se află în opoziție la nivelul Consiliului Local, puterea fiind deținută de alianța PNL-PMP. Bogdan Toader este mulțumit de activitatea consilierilor locali din PSD și consideră că aceștia formează o echipă omogenă a cărei opoziție față de puterea locală este bazată pe argumente corecte. Președintele PSD Prahova nu mai dorește, însă, ca partidul său să fie în opoziție la Câmpina. " Acum, mai mult ca niciodată, se justifică să câștigăm Primăria Câmpina. Cred în potențialul organizației noastre și cred că alegerile locale de anul viitor vor reprezenta momentul oportun să câștigăm funcția de primar. Sigur, ar fi ideală și o majoritate în Consiliul Local, dar în primul rând trebuie să câștigăm funcția de primar. Și asta pentru că, din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Câmpina este un dezastru. Față de anii anteriori, când în Câmpina se mai mișcau lucrurile, se mai derulau proiecte, se mai realizau investiții, în ultimii patru ani, ba chiar ultimii șapte ani, totul a stagnat. Sunt convins că și locuitorii municipiului Câmpina își doresc o schimbare și va depinde de noi să venim cu o soluție viabilă, cu un candidat potrivit. Cred că sunt șanse foarte mari ca în 2020 să câștigăm Primăria Câmpina", ne-a declarat Bogdan Toader. (video)

Care va fi acel candidat potrivit pentru a câștiga fotoliul de primar al Câmpinei? Bogdan Toader spune că este prematur să menționeze vreun nume: "Vom analiza de mai multe ori și vom stabili o singură dată. Probabil la începutul anului viitor vom ști cu siguranță numele candidatului. Cum ar trebui să fie acest candidat? O persoană tânără, energică, dinamică, implicată, cunoscătoare a problemelor localității, o persoană dedicată oamenilor și orașului, funcției în care a fost aleasă". (video)

4252 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

4492 vizualizari
25 feb. 2020 09:55

Ludovic Orban, președintele PNL: "Cine e trimis în judecată nu poate să candideze!". Declarație îngrijorătoare inclusiv pentru primarul Câmpinei, Horia Tiseanu

2 comentarii

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat luni, 24 februarie 2020, că formațiunea politică pe care o conduce are prevăzute în statut criterii de integritate care vor trebui respectate la alegerile locale din vara acestui an. "Până la 1 martie, organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile", a spus Ludovic Orban la finalul ședinței de ieri a Biroului Executiv al PNL.

2106 vizualizari
23 feb. 2020 13:14

23 februarie 2020. 28 de ani de la alegerea primului primar din Câmpina post-revoluționară

Pe 23 februarie 2020 se împlinesc exact 28 de ani de la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, primele alegeri organizate în România după 1989. La Câmpina, acest al doilea tur îi aducea față în față, în lupta electorală pentru funcția de primar, pe Mihai Stănescu (candidatul Convenției Democratice) și Eugen Bucur (candidatul Frontului Salvării Naționale, primarul în exercițiu). În rândurile următoare vă vom prezenta primii candidați la Primăria Câmpina, după 1989, rezultate, impresii și o premieră - programul electoral cu care Mihai Stănescu și Convenția Democratică au câștigat alegerile locale din 1992.

Alte stiri recente

2068 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

1343 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.