Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: "Este timpul să câștigăm Primăria Câmpina! Acum, mai mult ca niciodată!"

Politică (Categoria articolului)

Continuăm seria interviurilor cu liderii principalelor partide politice. De această dată am stat de vorbă cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, strict despre organizația de la Câmpina, despre ultimele rezultate electorale și planurile pentru alegerile locale de anul viitor. Precizăm faptul că președintele PSD Câmpina, Mihaela Voicilă, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, este o persoană mult prea ocupată pentru a da interviuri în presa locală. Liderul organizației județene, Bogdan Toader, și-a făcut timp pentru a sta de vorbă cu noi și, implicit, pentru a comunica astfel cu electoratul câmpinean.

Din punctul de vedere a președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, activitatea organizației de la Câmpina poate fi considerată satisfăcătoare: "Cred că rezultatele vorbesc cel mai bine despre activitatea unei organizații, iar rezultatele la ultimul scrutin electoral, europarlamentarele din luna mai, la Câmpina, au fost satisfăcătoare. Totuși, va trebui să facem o analiză a activității într-o ședință cu toată organizația locală, să vorbim despre problemele interne existente, de altfel, în orice partid, să le remediem astfel încât la alegerile prezidențiale și la alegerile locale rezultatele să nu fie doar satisfăcătoare, ci îmbucurătoare pentru noi". (video)
La Câmpina, PSD se află în opoziție la nivelul Consiliului Local, puterea fiind deținută de alianța PNL-PMP. Bogdan Toader este mulțumit de activitatea consilierilor locali din PSD și consideră că aceștia formează o echipă omogenă a cărei opoziție față de puterea locală este bazată pe argumente corecte. Președintele PSD Prahova nu mai dorește, însă, ca partidul său să fie în opoziție la Câmpina. " Acum, mai mult ca niciodată, se justifică să câștigăm Primăria Câmpina. Cred în potențialul organizației noastre și cred că alegerile locale de anul viitor vor reprezenta momentul oportun să câștigăm funcția de primar. Sigur, ar fi ideală și o majoritate în Consiliul Local, dar în primul rând trebuie să câștigăm funcția de primar. Și asta pentru că, din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Câmpina este un dezastru. Față de anii anteriori, când în Câmpina se mai mișcau lucrurile, se mai derulau proiecte, se mai realizau investiții, în ultimii patru ani, ba chiar ultimii șapte ani, totul a stagnat. Sunt convins că și locuitorii municipiului Câmpina își doresc o schimbare și va depinde de noi să venim cu o soluție viabilă, cu un candidat potrivit. Cred că sunt șanse foarte mari ca în 2020 să câștigăm Primăria Câmpina", ne-a declarat Bogdan Toader. (video)

Care va fi acel candidat potrivit pentru a câștiga fotoliul de primar al Câmpinei? Bogdan Toader spune că este prematur să menționeze vreun nume: "Vom analiza de mai multe ori și vom stabili o singură dată. Probabil la începutul anului viitor vom ști cu siguranță numele candidatului. Cum ar trebui să fie acest candidat? O persoană tânără, energică, dinamică, implicată, cunoscătoare a problemelor localității, o persoană dedicată oamenilor și orașului, funcției în care a fost aleasă". (video)

3771 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2055 vizualizari
10 oct. 2019 14:53

Moțiunea a trecut, Guvernul Dăncilă a picat. Ce urmează?

Moțiunea de cenzură inițiată de reprezentanții mai multor partide de Opoziție a trecut astăzi de votul parlamentarilor. Dintr-un total de 464 senatori și deputați, 399 au fost prezenți și s-au înregistrat 242 voturi valabil exprimate și trei voturi nule. Din cele valabil exprimate, 238 voturi au fost pentru demiterea Guvernului condus de Viorica Dăncilă. O victorie extrem de importantă  a Opoziției, dar și mai important este ce se va întâmpla de acum înainte.

6872 vizualizari
30 sept. 2019 10:44

PLUS Câmpina, despre profilul candidatului la Primărie: un om care să iubească orașul, să-i pese de câmpineni, să schimbe starea de spirit a comunității

11 comentarii

De câteva săptămâni, la Câmpina există comunități PLUS, adică structuri ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate. PLUS are o organizare atipică în teritoriu, comparativ cu celelalte partide de pe eșichierul politic românesc. Există organizație județeană, iar în localități se constituie aceste comunități, fiecare comunitate având un coordonator și un birou de conducere format din patru persoane. La Câmpina sunt patru comunități PLUS, trei deja constituite și una în curs de constituire. Care este principalul avantaj al acestui tip de organizare? Astfel, nu se va permite unui grup de oameni să preia conducerea într-o localitate și să se folosească de politică pentru propriile interese. Am stat de vorbă cu doi dintre coordonatorii PLUS de la Câmpina, Cătălin Florescu și Valentin Crețu, de la care am aflat lucruri interesante despre partidul pe care îl reprezintă. (video)

Alte stiri recente

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.