Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

Sport (Categoria articolului)

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc o nouă ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

Este vorba de Ștefan Gagiu (foto stânga) la săritura în înălțime și Eduard Unguroaica (foto drepata) la triplusalt, ambii fiind sportivi legitimtați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și pregătiți de antrenoarea Jenica Bran. Cele mai bun rezultate din acest sezon pentru cei doi atleți câmpineni au fost obținute la Pitești, pe 29 mai - 1,95m pentru Gagiu și 14,00m pentru Unguroiaca.
Federația Română de Atletism a anunțat că, în perioada 11-21 iulie, toți componenți lotului național selecționați pentru FOTE 2022 vor participa la un stagiu de pregătire centralizată la Izvorani, la baza sportivă a Comitetului Olimpic, după care vor pleca spre Slovacia.
Pentru Ștefan Gagiu va fi a doua competiție internațională la care va participa luna viitoare, după ce în perioada 4-7 iulie va face parte din lotul național al României la Campionatul European juniori sub 18 ani, unde va concura în proba de săritura în lungime. Competiția va avea loc în Israel.
Mult succes celor doi sportivi câmpineni și întregii delegații a României!

2069 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.