”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Politică (Categoria articolului)

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, spune Ioan Adrian Pițigoi, viceprimarul în exercițiu al Câmpinei, candidat la funcția de primar.

”Ca viceprimar am învățat multe. Și din realizări, dar și din neîmpliniri sau din greșeli. Și din acele lucruri mici pe care le-am avut printre atribuții. De pildă, reabilitarea unor scări de acces sau de legătură dinte străzi. Nu sunt realizări mari, cu care să te lauzi, dar nici nu mi-e rușine cu ele. Ca să fii în stare de lucruri mari, trebuie să te asiguri, mai întâi, că știi să le faci bine pe cele mici.
A venit vremea să facem, împreună, lucruri mari. Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru o primărie deschisă oamenilor. Primarul este obligat să dea mereu socoteală. Ca primar sunt plătit din banii tăi, decid asupra banilor tăi și, de aceea, trebuie să țin cont de părerea ta. Primarul are datoria să te asculte. Nu tu ești în slujba mea, ci eu sunt în slujba ta. Voi fi la dispoziția ta și în primărie și pe strada ta, pe care voi veni des. Primarul are nevoie de Sfatul Bătrânilor. Câmpina de astăzi s-a construit pe munca lor. De aceea, seniorii câmpineni vor fi consilierii mei onorifici"; este mesajul transmis câmpinenilor de Ioan Adrian Pițigoi.
Întreaga campanie a candidatului PMP a fost construită în jurul sloganului ”Pe primul lor, oamenii din Câmpina”.
"Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru o viață mai bună în cartiere: accelerarea programului de reabilitare termică a blocurilor (termen - până în anul 2024, ne propunem să reabilităm 50% dintre blocurile din Câmpina); platforme de gunoi subterane pentru blocuri - un salt calitativ, la standardele de salubritate și de mediu ale unui oraș european al secolului XXI; termen - 2021; extinderea parcărilor dintre blocuri (exemplu: E11 - E13 și E17 din Strada Erupției; piste de biciclete și centre de închiriere în fiecare cartier; termen 2022. În același timp, Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru educația copiilor noștri: investiții în digitalizarea școlilor, atât pentru dascăli, cât și pentru elevi; dotarea la standarde moderne a laboratoarelor școlare; termen - imediat; Centrul pentru Științe, amenajat în fostele ateliere ale Liceului Istrati, pentru a le transmite copiilor noștri tradiția inginerească a Câmpinei; termen - 2023; parteneriate între liceele de specialitate și agenții economici; Câmpina trebuie să producă, și pe viitor, meseriași buni; termen - începând cu anul școlar 2021-2022.
Nu în utimul rând, Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru sănătatea părinților și a bunicilor noștri: un dispensar și un cabinet stomatologic în fiecare cartier. Un spital nou costă mult, dar dispensarele le putem face. Termen - începând cu anul 2022; amenajarea unui heliport pentru urgențe la Spitalul Municipal; termen - 2021; condiții atractive pentru personalul medical de care avem nevoie: decontarea chiriilor, transport gratuit, facilități pentru construirea de locuințe; termen - începând cu anul 2021”, a afirmat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Câmpina.
Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

4062 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2003 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1378 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

585 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

772 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.