”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Politică (Categoria articolului)

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, spune Ioan Adrian Pițigoi, viceprimarul în exercițiu al Câmpinei, candidat la funcția de primar.

”Ca viceprimar am învățat multe. Și din realizări, dar și din neîmpliniri sau din greșeli. Și din acele lucruri mici pe care le-am avut printre atribuții. De pildă, reabilitarea unor scări de acces sau de legătură dinte străzi. Nu sunt realizări mari, cu care să te lauzi, dar nici nu mi-e rușine cu ele. Ca să fii în stare de lucruri mari, trebuie să te asiguri, mai întâi, că știi să le faci bine pe cele mici.
A venit vremea să facem, împreună, lucruri mari. Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru o primărie deschisă oamenilor. Primarul este obligat să dea mereu socoteală. Ca primar sunt plătit din banii tăi, decid asupra banilor tăi și, de aceea, trebuie să țin cont de părerea ta. Primarul are datoria să te asculte. Nu tu ești în slujba mea, ci eu sunt în slujba ta. Voi fi la dispoziția ta și în primărie și pe strada ta, pe care voi veni des. Primarul are nevoie de Sfatul Bătrânilor. Câmpina de astăzi s-a construit pe munca lor. De aceea, seniorii câmpineni vor fi consilierii mei onorifici"; este mesajul transmis câmpinenilor de Ioan Adrian Pițigoi.
Întreaga campanie a candidatului PMP a fost construită în jurul sloganului ”Pe primul lor, oamenii din Câmpina”.
"Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru o viață mai bună în cartiere: accelerarea programului de reabilitare termică a blocurilor (termen - până în anul 2024, ne propunem să reabilităm 50% dintre blocurile din Câmpina); platforme de gunoi subterane pentru blocuri - un salt calitativ, la standardele de salubritate și de mediu ale unui oraș european al secolului XXI; termen - 2021; extinderea parcărilor dintre blocuri (exemplu: E11 - E13 și E17 din Strada Erupției; piste de biciclete și centre de închiriere în fiecare cartier; termen 2022. În același timp, Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru educația copiilor noștri: investiții în digitalizarea școlilor, atât pentru dascăli, cât și pentru elevi; dotarea la standarde moderne a laboratoarelor școlare; termen - imediat; Centrul pentru Științe, amenajat în fostele ateliere ale Liceului Istrati, pentru a le transmite copiilor noștri tradiția inginerească a Câmpinei; termen - 2023; parteneriate între liceele de specialitate și agenții economici; Câmpina trebuie să producă, și pe viitor, meseriași buni; termen - începând cu anul școlar 2021-2022.
Nu în utimul rând, Pe primul loc, oamenii din Câmpina înseamnă să acționăm pentru sănătatea părinților și a bunicilor noștri: un dispensar și un cabinet stomatologic în fiecare cartier. Un spital nou costă mult, dar dispensarele le putem face. Termen - începând cu anul 2022; amenajarea unui heliport pentru urgențe la Spitalul Municipal; termen - 2021; condiții atractive pentru personalul medical de care avem nevoie: decontarea chiriilor, transport gratuit, facilități pentru construirea de locuințe; termen - începând cu anul 2021”, a afirmat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Câmpina.
Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

1780 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1713 vizualizari
20 oct. 2020 12:33

USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

1 comentarii

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

1840 vizualizari
19 oct. 2020 22:16

USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

7 comentarii

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.