CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, o adevărată lecție deschisă despre nonviolență

- Social -

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, o adevărată lecție deschisă despre nonviolență

În săptămâna 29 ianuarie - 2 februarie, la nivelul județului Prahova se derulează acțiuni sub egida Zilei Internaționale a Nonviolenței în Școli. La Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, acest eveniment a fost marcat prin desfășurarea unei sesiuni de informare, o adevărată lecție deschisă susținută de Cerasela Tănase - președintele Asociației Părinților și Despina Eftimie - polițist în rezervă, membru al Asociației Părinților.

La acest eveniment au fost prezenți elevi de la toate clasele din cadrul Colegiului "Grigorescu", dar și părinți. Aceștia au putut afla cum s-a ajuns la sărbătorirea acestei zile, câteva noțiuni de bază privind tema dezbătută, riscurile care pot apărea, o adevărată lecție deschisă despre nonviolență în școli. (video)
Evenimentul s-a încheiat cu un citat foarte frumos al lui Mahatma Gandi - ”Nimeni nu mă poate răni fără permisiunea mea”, care ar putea fi un motto în viața fiecăruia dintre noi.


30 Jan 2024 14:28 2118 vizualizari


Comentarii


504 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
291 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1560 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1021 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV