O fetiță de aproape 5 ani, găsită de polițiștii locali alergând și plângând speriată, prin centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Un echipaj al Poliției Locale Câmpina patrula, luni după-amiază, în zona intersecției Bulevardului Carol I cu Calea Doftanei, când agenților le-a atras atenția un copil care alerga de pe trotuar spre carosabil, dezorientat, speriat și plângând. Era o fetiță de aproximativ 5 ani, pe care polițiștii locali au încercat să o liniștească, deoarece era atât de speriată, încât nici nu reușea să vorbească. Într-un final, fetița le-a spus agenților că a venit cu mama ei la cumpărături, dar că nu știe unde e mămica.

Cu copilul de mână, polițiștii au luat la rând toate magazinele din zonă și au reușit să o găsească pe mamă într-o librărie, în apropierea intersecției Bulevardului Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu, peste drum de Hotelul Muntenia. Ce se întâmplase? În timp ce mama se afla la rând, în librărie, fetița a rămas afară, nesupravegheată și a plecat singură pe bulevardul central, a trecut de Pasajul de la Ceas, a tot mers până nu a mai știu să se întoarcă. Mai ales că este vorba despre o familie din Șotrile, copilul nefiind familiarizat cu zona în care se afla, în Câmpina. Fetița a fost încredințată părinților, iar polițiștii locali le-au dat acestora și un avertisment pentru lipsa de supraveghere a minorului.
Poliția Locală Câmpina face apel la părinți să își supravegheze copiii, mai ales atunci când se află într-un mediu străin acestora. Cei mici sunt curioși din fire și pot dispărea oricând de lângă părinte, existând riscul să se întâmple vreun incident nefericit.

6088 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian A 10.09.2019 14:59 O bila alba pentru Poliția Locală Câmpina!
  • crisadi 10.09.2019 21:56 parintii fetitei trebuiau amendati nu avertizati
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 11.09.2019 13:24 bravo ! bine ca nu ati amendat ca sunteti in stare !!! FELICITARI !!!
  • Vivi 12.09.2019 17:41 Se vede și se simte ca instituția este condusa de un economist... Nu se gândește decât la bani și cum sa își scoată salariul

Social

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.

Alte stiri recente

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.