O fetiță de aproape 5 ani, găsită de polițiștii locali alergând și plângând speriată, prin centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Un echipaj al Poliției Locale Câmpina patrula, luni după-amiază, în zona intersecției Bulevardului Carol I cu Calea Doftanei, când agenților le-a atras atenția un copil care alerga de pe trotuar spre carosabil, dezorientat, speriat și plângând. Era o fetiță de aproximativ 5 ani, pe care polițiștii locali au încercat să o liniștească, deoarece era atât de speriată, încât nici nu reușea să vorbească. Într-un final, fetița le-a spus agenților că a venit cu mama ei la cumpărături, dar că nu știe unde e mămica.

Cu copilul de mână, polițiștii au luat la rând toate magazinele din zonă și au reușit să o găsească pe mamă într-o librărie, în apropierea intersecției Bulevardului Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu, peste drum de Hotelul Muntenia. Ce se întâmplase? În timp ce mama se afla la rând, în librărie, fetița a rămas afară, nesupravegheată și a plecat singură pe bulevardul central, a trecut de Pasajul de la Ceas, a tot mers până nu a mai știu să se întoarcă. Mai ales că este vorba despre o familie din Șotrile, copilul nefiind familiarizat cu zona în care se afla, în Câmpina. Fetița a fost încredințată părinților, iar polițiștii locali le-au dat acestora și un avertisment pentru lipsa de supraveghere a minorului.
Poliția Locală Câmpina face apel la părinți să își supravegheze copiii, mai ales atunci când se află într-un mediu străin acestora. Cei mici sunt curioși din fire și pot dispărea oricând de lângă părinte, existând riscul să se întâmple vreun incident nefericit.

6441 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian A 10.09.2019 14:59 O bila alba pentru Poliția Locală Câmpina!
  • crisadi 10.09.2019 21:56 parintii fetitei trebuiau amendati nu avertizati
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 11.09.2019 13:24 bravo ! bine ca nu ati amendat ca sunteti in stare !!! FELICITARI !!!
  • Vivi 12.09.2019 17:41 Se vede și se simte ca instituția este condusa de un economist... Nu se gândește decât la bani și cum sa își scoată salariul

Social

1068 vizualizari
15 nov. 2019 09:48

S-a dat startul ShoeBox 2019 - "Cadoul din cutia de pantofi". O campanie dedicată copiilor nevoiași, la care putem contribui cu toții

"ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" este o încercare de a face lumea un loc mai frumos pentru sute, mii de copii nevoiași din România. Este o campanie începută în 2007 într-o familie, continuată la nivel de oraș, apoi extinsă în toată țara. Un proiect generos, în care sunt implicați oameni care ajută alți oameni, un proiect prin care se dorește strângerea de cadouri pentru copiii sărmani, în pragul Crăciunului. Ne facem singuri un dar, aducând bucurie în inima unui copil.

865 vizualizari
15 nov. 2019 08:38

Elevii de la Școala Centrală Câmpina au învățat cum să acorde corect primul ajutor. Un proiect derulat în parteneriat cu Școala Postliceală "Louis Pasteur"

La Școala Gimnazială Centrală din Câmpina s-a desfășurat miercuri, 13 noiembrie 2019, o activitate extracurriculară, parte a unui proiect mai amplu, intitulat "Sănătatea dumneavoastră". Este un proiect inițiat de Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina, care pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie și care derulează mai multe proiecte cu caracter social pentru comunitate. Activitatea de miercuri s-a desfășurat sub sloganul "Fă totul pentru viață! Acordă primul ajutor!".

Alte stiri recente

1646 vizualizari
14 nov. 2019 22:18

Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

1 comentarii

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

1244 vizualizari
14 nov. 2019 21:50

Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.