O fetiță de aproape 5 ani, găsită de polițiștii locali alergând și plângând speriată, prin centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Un echipaj al Poliției Locale Câmpina patrula, luni după-amiază, în zona intersecției Bulevardului Carol I cu Calea Doftanei, când agenților le-a atras atenția un copil care alerga de pe trotuar spre carosabil, dezorientat, speriat și plângând. Era o fetiță de aproximativ 5 ani, pe care polițiștii locali au încercat să o liniștească, deoarece era atât de speriată, încât nici nu reușea să vorbească. Într-un final, fetița le-a spus agenților că a venit cu mama ei la cumpărături, dar că nu știe unde e mămica.

Cu copilul de mână, polițiștii au luat la rând toate magazinele din zonă și au reușit să o găsească pe mamă într-o librărie, în apropierea intersecției Bulevardului Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu, peste drum de Hotelul Muntenia. Ce se întâmplase? În timp ce mama se afla la rând, în librărie, fetița a rămas afară, nesupravegheată și a plecat singură pe bulevardul central, a trecut de Pasajul de la Ceas, a tot mers până nu a mai știu să se întoarcă. Mai ales că este vorba despre o familie din Șotrile, copilul nefiind familiarizat cu zona în care se afla, în Câmpina. Fetița a fost încredințată părinților, iar polițiștii locali le-au dat acestora și un avertisment pentru lipsa de supraveghere a minorului.
Poliția Locală Câmpina face apel la părinți să își supravegheze copiii, mai ales atunci când se află într-un mediu străin acestora. Cei mici sunt curioși din fire și pot dispărea oricând de lângă părinte, existând riscul să se întâmple vreun incident nefericit.

6867 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian A 10.09.2019 14:59 O bila alba pentru Poliția Locală Câmpina!
  • crisadi 10.09.2019 21:56 parintii fetitei trebuiau amendati nu avertizati
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 11.09.2019 13:24 bravo ! bine ca nu ati amendat ca sunteti in stare !!! FELICITARI !!!
  • Vivi 12.09.2019 17:41 Se vede și se simte ca instituția este condusa de un economist... Nu se gândește decât la bani și cum sa își scoată salariul

Social

2155 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1996 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1783 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4840 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.