Polițiștii câmpineni au desfășurat ample acțiuni pentru limitarea răspândirii noului coronavirus

Actualitate (Categoria articolului)

O constantă în ultima vreme în activitatea agenților de poliție - atât Națională, cât și Locală - a fost cea a derulării unor acțiuni pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Astfel de acțiuni au avut loc vineri și sâmbătă, la ele participând atât echipaje ale Poliției Municipaiului Câmpina, cât și ale Poliției Locale.

Aceste acțiuni desfășurate de polițiștii câmpineni au vizat atât latură preventivă - cetățenii fiind informați că trebuie să poartă mască de protecție în spațiile publice, că trebuie respectată distanțarea, celelalte măsuri de protecție sanitară, dar și verificarea persoanelor aflate în izolare sau în carantină.
În ultimele zile, acțiunile de prevenire pentru limitarea răspândirii noului coronavirus au avut loc în zonele complexelor comerciale din localitate (zona Kaufland), dar și în zona centrală, mai ales în jurul Pieței Centrale. De asemenea, au fost verificate mijloacele de transport în comun și stațiile de călători.

4660 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cătălin 20.02.2021 14:45 Deși uniformele seamănă, persoanele din imagine nu sunt polițiști. Sunt funcționari ai primăriei în cadrul poliției locale.
  • Marius 20.02.2021 17:32 Pana cand trebuie purtate aceste masti in aer liber in oras? In Campina incidenta la data de 04.02.2021 a scazut la 0.77, De la ce incidenta trebuie purtate mastile ? Inainte de impunerea acestor masti in aer liber orasul nostru a avut incidenta mult mai mare. De ce se aplica aceleasi reguli in toata tara indiferent de incidenta cumulata? Propun ca mastile in aer liber sa se poarte numai in spatiile aglomerate, acolo unde nu se poate pastra o distanta...
  • Adrian Bertrand 21.02.2021 08:44 Sa alerge după hoți nu după oameni s-ai amendeze că de acea sunt plătiți din banii noștri că ne-am saturat de panaramele ce conduc România PNL =PSD=USR=UDMR dar va veni vremea când vor răspunde pentru ce au făcut...

Actualitate

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2001 vizualizari
26 feb. 2021 12:15

Simularea unui incendiu la Spitalul Municipal Câmpina. Un exercițiu al ISU Prahova

Joi după-amiază, agitație mare la Spitalul Municipal Câmpina și chiar panică printre trecătorii ocazionali și printre locuitorii din zonă la auzul sirenelor numeroaselor mașini de intervenție ale pompierilor câmpineni. Două autospeciale de stingere, o autoscară și alte două autovehicule au pătruns, cu sirenele pornite, în curtea Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin care s-a verificat modalitatea de intervenție în cazul unui potențial (și nedorit) incendiu.

Alte stiri recente

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2780 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.