CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

- Actualitate -

Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Poliția a avut de lucru în week-end, în urma acțiunilor desfășurate pe șosesele din Prahova, inclusiv la Câmpina, fiind aplicate peste 300 sancțiuni contravenționale însumând 164.5000 lei și fiind ridicate în vederea suspendării 49 permise de conducere.

”Asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică și reducerea numărului de fapte antisociale și de accidente care se produc în județul Prahova reprezintă prioritățile polițiștilor prahoveni - a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Pe toate liniile de muncă, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova desfășoară permanent acțiuni pentru descurajarea elementelor infracționale și combaterea fenomenelor cu impact stradal. În ultimele trei zile ale săptămânii precedente au fost organizate și desfășurate acțiuni de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, Polițiilor orășenești Boldești-Scăeni, Urlați, Sinaia și Vălenii de Munte, ai Secției Rurale de Poliție Florești, dar și pe drumurile naționale din județ, de către polițiștii Serviciului Rutier Prahova.
Astfel, polițiștii au acționat în zonele în care sunt înregistrate fapte cu violență și nu numai, precum și în zonele unde se produc frecvent accidente de circulație, pentru reducerea numărului acestora. În acest context, prin acțiunile din timpul zilei, dar și din timpul nopții au fost legitimate 580 de persoane și au fost oprite, pentru control, peste 500 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 320 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul rutier, dintre acestea exemplificând: aproximativ 175 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 15 pentru abaterile bicicliștilor, zece pentru nepurtarea centurii de siguranță, două pentru neacordare de prioritate de trecere pietonilor, dar și două pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului. 
S-a acționat și pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, sens în care au fost efectuate mai multe filtre rutiere, în urma cărora, au fost efectuate aproximativ 300 de testări aparatele etilotest și drugtest, din dotare. În urma filtrelor efectuate, au fost reținute 49 de permise de conducere, dintre care 39 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului, două pentru neacordare prioritate pietoni, unul pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare, unul pentru că nu a oprit la semnal, dar și 13 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor depășește 164.500 de lei.  Acțiunile polițiștilor prahoveni sunt permanente și sunt organizate și desfășurate pentru ca cetățenii să se afle în siguranță”.


13 May 2024 19:23 807 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
810 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV, condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1525 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
14307 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1103 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV