Cătălina și Cătălin Paraschiv spun... povestea ”Chic Boutique” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

De câteva luni, în peisajul comercial din Câmpina a apărut un nou magazin, un nou concept - ”Chic Boutique”. Se află pe Bulevardul Carol I, undeva între intersecțiile cu străzile Maramureș și Toma Ionescu. Este un magazin de tip ”family business”, în care Cătălina și Cătălin Paraschiv au investit mulți bani, dar și mare parte din sufletul lor. Totul pentru fetița lor de 5 ani.

Povestea celor doi câmpineni - unul get-beget, altul prin adopție - începe în urmă cu mai mulți ani. Înainte de orice trebuie precizat că... avem de-a face cu un actor adevărat, Cătălin Paraschiv, absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică București în anul 2004, la clasa profesoarei Sanda Manu. A jucat pe scena Teatrului Nottara, dar a făcut și film - ”Pui la rotisor” (2004), ”Return of the Living Dead: Rave to the Grave” (2005), ”La urgență” (2006), ”Dogs” (2016). Cătălin Paraschiv vorbește despre teatru și film cu multă pasiune, dar și cu multă modestie, chiar dacă a jucat alături de nume mari ale teatrului și fimului românesc și internațional. Soția lui, Cătălina, este câmpineancă. În urmă cu patru ani, soții Paraschiv au decis, ca mulți alți români, să ia calea Occidentului. Au lucrat în corporații din Anglia, în corporații importante, dar sufletul le era acasă, în România, astfel încât, în momentul în care au strâns suficienți bani cât să-și poată pune visul în practică, au părăsit Anglia și s-au întors în țară, stabilindu-se la Câmpina, unde au deschis ”Chic Boutique”, pentru că acesta era visul lor.
În acest magazin unic în peisajul câmpinean veți regăsi frânturi din viața familiei Paraschiv, amintiri mai vechi sau mai noi, discuri vinil, poze cu actori (cum altfel?!), dar și o atmosferă caldă, plină de zâmbete, ca într-o familie. Este modalitatea prin care Cătălina și Cătălin Paraschiv încearcă să întoarcă în favoarea comunității o parte din ceea ce aceasta le-a dăruit. Ei își doresc ca ”Chic Boutique” să fie locul în care oamenii să poată retrăi atmosfera orășelului târg de altădată, un loc în care - dincolo de cumpărături - poți primi o cafea sau o apă, poți sta la o măsuță în fața magazinului, să dezbați subiectele zilei sau problemele comunității, familia Paraschiv având un spirit civic absolut molipsitor. În magazinul ”Chic Boutique” puteți găsi produse elegante, șarmante, idei de cadouri unice, astfel că orice vizită aici se va transforma într-o obișnuință, pentru că la ”Chic Boutique” vă veți simți ca într-o frumoasă familie.
”Se spune că nu poți să primești dacă nu oferi. Cam acesta este și principiul după care funcționăm noi și ne dorim să aducem un plus de valoare în viața orășelului nostru! Dragi câmpineni, oricând sunteți binevenți la noi!”, ne-au declarat la unison soții Cătălina și Cătălin Paraschiv.

7306 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 26.06.2021 10:37 Intr-adevar acest boutique este singurul din oras care are un design atragator, de bun-simt, se vede ca sunt artisti.

Social

6760 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

4 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2783 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

962 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1175 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.