Horia Tiseanu a scăpat de interdicția de a-și exercita funcția de primar, invocând faptul că nu are din ce trăi

Actualitate (Categoria articolului)

Tribunalul Prahova a admis plângerea depusă de primarul Horia Tiseanu și a anulat interdicția de a-și exercita funcția. Soluția a fost pronunțată astăzi, este definitivă, iar de mâine Horia Tiseanu se poate întoarce la Primăria Câmpina.

Surse judiciare ne-au declarat că Horia Tiseanu a contestat la Secția Penală a Tribunalului Prahova doar măsura interdicției de a-și exercita funcția, nu tot controlul judiciar impus de procurorii DNA. Tiseanu se află în continuare sub control judiciar, nu are voie să părăsească țara sau să ia legătura cu celelalte persoane implicate în dosarul de corupție pentru care este urmărit penal, în schimb va avea voie să meargă la serviciu. Aceleași surse ne-au precizat că, pentru susținerea contestației depuse, Horia Tiseanu a invocat faptul că nu are altă sursă de venit decât indemnizația de primar și practic, dacă nu-și exercită funcția, nu are din ce trăi și din ce își întreține familia. 
Vă reamintim, primarul Câmpinei este urmărit penal într-un dosar de corupție, fiind acuzat de către procurorii DNA de abuz în serviciu și luare de mită.

7195 vizualizari
12

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geo 10.10.2016 19:40 Nu are spalatorie ? Din ce si-a facut cele 2 vile (pe alt nume)?
  • Florian Gheorghe 10.10.2016 20:00 ce ...!!!! nu are din ce trai? ne fura de 20 de ani, l-au prins astia cu mana pe cascaval, dar el nu are din ce trai? am si eu o intrebare: cati dintre cei care l-au votat au castigat in viata lor dintr-o semnatura 170 milioane? iar după asta sa te vaiti ca nu ai din ce trai! rusine!
  • Ion Dandoaselea 10.10.2016 20:00 Deci in tara asta poti sa furi. Poti sa fi incapabil, ignorant. Sa aduci prejudicii de milioane de euro. Daca spui ca nu ai din ce trai te intorci linistit la vaca ta de muls... De multe ori m-am intrebat ce ar trebui sa aiba primarele inca in functie sa nu mai fie. Ca doar de demisie de onoare nu poate fi vorba la un om caruia ii lipseste aceasta calitate.Este un incapabil exceptional. Un tip submediocru. Imoral pana in maduva oaselor. Se pare ca procurorii l-au prins ca s-a cam lins pe degete. Ca s-a dedulcit la borcanul cu favoruri ilicite. Si bulgarele de-abia s-a pornit la vale. Deci ma intreb, ce-ar trebui sa aibe? Raspunsul l-a dat Mandruta acu ceva vreme: cred ca raie ! Si nu pot incheia fara a reaminti un celebru citat care este de o din ce in ce mai mare actualitate : orice natiune are conducatorii pe care si-i merita.
  • Kristinn 10.10.2016 20:59 Am avut onoarea sa il cunosc pe tatal lui Horia, un mare domn. Din pacate, cred ca se rasuceste in mormant! Cat tupeu si cata ... sa aiba fiul lui nea Petrica, Horica, sa mai intre in primarie si sa dea ochii cu subordonatii sai, cand stie toata lumea cat de corupt e?! Personal nu imi vine sa cred! Iar daca nea Petrica ar fi trait sa vada asta, cred ca il omora in bataie pe Horia!
  • X-men 10.10.2016 21:05 Cred ca DNA l-a lasat intentionat sa revina la primarie, dar il tin sub observatie, pentru ca sigur o va comite fragrant din nou! Si cred ca data viitoare cand va ajunge la DNA va iesi incatusat, pentru ca Tiseanule de ce ti-e frica nu scapi! Tine minte ce iti transmite X-men: ...!
  • Traian iohan 10.10.2016 22:42 Nu mai este nimic in ''scorbura'' ca doar nu a primit spaga in natura.hehehhee.De ce n u se angajeaza la Floricon.
  • Violeta 11.10.2016 07:24 Astazi, cand a ajunge Tiseanu in primarie, mai pe la 12, cum ii e obiceiul, angajatii ar trebui sa il intampine cu un sul de hartie igienica - ... de cate prostii a spus - ca el nu are dosar la DNA, ca el respecta legea, ca nu ia spaga, ca nu are din ce trai (cata ...!!!!!!!) si multe altele! Sa ii fie rusine!
  • stroe radu 11.10.2016 10:29 Eu zic sa strangem bani pentru ''Cumintenia Orasului'' sa nu cumva sa plece din tara asemenea geniu ,apropo de SPALATORIE ,e ca in Africa nu se mai elibereaza bon fiscal se pare ca nu mai merge profitul .Acum ca e liber poate sa dezgroape si banii ascunsi.
  • danut 11.10.2016 12:39 invidiosii vor muri, dar invidia niciodata...pana la urma geo are dreptate, multi dintre voi nu aveti spalatorie nici la gura nici in suflet...veti fi mai fericiti !
  • Ion Dandoaselea 11.10.2016 18:28 Domnule Danut, confundand dorinta de normalitate cu invidia sunteti intr-o regretabila eroare. Doresc tuturor ''sa aibe'' cat mai mult chiar. Dar prin munca lor onesta si pe meritele proprii. Nu invidiez pe nimeni care are, fie ca a muncit sau ca a furat. Doar ca fata de acestia din urma nutresc un dispret visceral. Cu atat mai mult cu cat au furat din bani publici (adica ai mei si ai dumneavoastra) ei fiind platiti tot din bani publici pentru a-i gestiona cat mai bine. Si se pare ca (inca) primarul Campinei se gaseste in aceasta ultima categorie... Cred ca toti ce au postat comentarii aici nu-si doresc decat normalitatea
  • Marian Valentin Bumbacea 12.10.2016 00:46 Nu stiu cati dintre dumneavoastra Il cunoasteti, dar cred ca eu pot sa spun la fel despre fiecare in parte, ce este adevarat si ce nu este adevarat, atat timp cat nu a-ti fost cinci minute alaturi de domnul primar. Foarte frumos si lejer putem sa aruncam pietre in cineva care face, intradevar nu poate multumii pe toata lumea. Dar este bine sa ne uitam la noi si ce este in jurul nostru...dar mai bine ne uitam la ceilalti, ca da bine cu comentarii, injuri, atribuiri neparvenite... RUSINE. Eu tare as vrea sa vad cum cineva din Campina face si ceva civic...nu obligat prin lege sau hotarare locala. Va multumesc!!! P.S. sa fim oameni...
  • maria 12.10.2016 13:01 E adevarat ca aproape toata lumea il dispretuieste pe Tiseanu pentru ca ne-a facut de ras Municipiu cu toate acuzatiile ce i se aduc.Mi se face scarba cand vad ca mai sunt unu,doi care mai comenteaza bine despre el deoarece sa nu uitam ca a avut si el cateii lui la care le-a mai aruncat cate un os.

Actualitate

736 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

936 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1814 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1569 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.