CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gunoiul menajer se va ieftini pentru abonații din Câmpina (persoane fizice), de la 1 august 2017

- Actualitate -

Gunoiul menajer se va ieftini pentru abonații din Câmpina (persoane fizice), de la 1 august 2017

După cum bine știți, în ultimele luni, Primăria Câmpina a trimis notificări mai multor familii din municipiu cu privire la unele neconcordanțe între numărul membrilor din gospodărie și numărul membrilor de familie pentru care s-a încheiat contract cu Floricon Salub.

Prin aceste notificări trimise cetățenilor, administrația locală urmărește să crească numărul persoanelor care au contract pentru ridicarea gunoiului menajer. În notificare se menționează și faptul că persoanele care nu se prezintă la Floricon Salub pentru încheierea contractului de salubritate vor fi obligate la plata unei taxe de 20,64 lei/membru de familie/lunar, taxă aprobată de Consiliul Local Câmpina în cursul anului 2015. Ei bine, în urma acestei acțiuni, numărul celor care au încheiat contract cu Floricon a crescut. Prin urmare, având în vedere această creștere a numărului de abonați, Floricon Salub va reduce tariful la gunoi pentru populație de la 1 august 2017, reducerea preconizată fiind de la 9,57 lei/persoană pe lună (fără TVA) la 9,36 lei/persoană pe lună (fără TVA). Este o reducere modică, e adevărat, dar ar putea fi un început.
Primăria Câmpina ne informează că "acțiunea de identificare a titularilor de gospodărie / locuință individuală fără contract de salubritate va continua" și face apel la populație să dea curs solicitărilor administrației locale astfel încât diminuarea tarifului să fie posibilă în continuare.


06 Jul 2017 12:16 6404 vizualizari


Comentarii


  • 06.07.2017 15:37 Marius Păcălirea cetățenilor,motiv de reducere a tarifului cu 0,21 bani.oare cine i-a pus să-l mărească????
  • 06.07.2017 12:37 ionel Adevarat o scadere majora de...... 0,21 bani. Te apuca râsu plânsu ....
102 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2549 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2653 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3031 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV