Clubul Sportiv Kokki organizează cea de-a IV-a ediție a "Crosului comunei Cornu"

Sport (Categoria articolului)

Competiția va avea loc sâmbătă, 14 mai, pe noul stadion de fotbal din Cornu, situat în vecinătatea sălii de sport. Ca o noutate față de edițiile precedente, în acest an s-a introdus o categorie nouă - family run. Concurenţii vor forma o echipă (un adult + un copil din aceeaşi familie, indiferent de sex) şi vor alerga în sistem de ştafetă, câte un tur de pistă fiecare coechipier.

La cros pot participa toți cei care doresc, singurele condiții fiind ca participanții să fie apţi pentru efort fizic și să aibă echipament adecvat. Crosul se va desfășura pe categorii de vârstă: 
- sub 6 ani; masculin şi feminin: un sfert de tur de pistă (aprox. 80 m)
- 6-7 ani; masculin şi feminin: o jumătate de tur de pistă (aprox. 160 m)
- 8-9 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- 10-12 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 13-15 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 16-17 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 18-30 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 31-40 ani; masculin: două tururi de pistă (aprox. 640 m) şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- peste 40 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)

Înscrierea concurenților va avea loc la stadion, de la ora 10.00, startul urmând să se dea în jurul orei 11.00. Câștigătorii locurilor I, II și III de la fiecare categorie vor primi diplome și medalii, iar un premiu special din partea sponsorilor va fi acordat câștigătorilor locului I de la categoria family run. Pe tot parcursul evenimentului, asistența medicală va fi asigurată de un echipaj Smurd. 
"Crosul comunei Cornu" este organizat de Clubul Sportiv Kokki, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova, Primăria și Consiliul Local Cornu.

3155 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3933 vizualizari
15 ian. 2021 18:21

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

2 comentarii

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

1507 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.

Alte stiri recente

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local).