Clubul Sportiv Kokki organizează cea de-a IV-a ediție a "Crosului comunei Cornu"

Sport (Categoria articolului)

Competiția va avea loc sâmbătă, 14 mai, pe noul stadion de fotbal din Cornu, situat în vecinătatea sălii de sport. Ca o noutate față de edițiile precedente, în acest an s-a introdus o categorie nouă - family run. Concurenţii vor forma o echipă (un adult + un copil din aceeaşi familie, indiferent de sex) şi vor alerga în sistem de ştafetă, câte un tur de pistă fiecare coechipier.

La cros pot participa toți cei care doresc, singurele condiții fiind ca participanții să fie apţi pentru efort fizic și să aibă echipament adecvat. Crosul se va desfășura pe categorii de vârstă: 
- sub 6 ani; masculin şi feminin: un sfert de tur de pistă (aprox. 80 m)
- 6-7 ani; masculin şi feminin: o jumătate de tur de pistă (aprox. 160 m)
- 8-9 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- 10-12 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 13-15 ani; masculin şi feminin: două tururi de pistă (aprox. 640 m)
- 16-17 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 18-30 ani; masculin (trei tururi de pistă, aprox. 960 m) şi feminin (două tururi de pistă, aprox. 640 m)
- 31-40 ani; masculin: două tururi de pistă (aprox. 640 m) şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)
- peste 40 ani; masculin şi feminin: un tur de pistă (aprox. 320 m)

Înscrierea concurenților va avea loc la stadion, de la ora 10.00, startul urmând să se dea în jurul orei 11.00. Câștigătorii locurilor I, II și III de la fiecare categorie vor primi diplome și medalii, iar un premiu special din partea sponsorilor va fi acordat câștigătorilor locului I de la categoria family run. Pe tot parcursul evenimentului, asistența medicală va fi asigurată de un echipaj Smurd. 
"Crosul comunei Cornu" este organizat de Clubul Sportiv Kokki, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova, Primăria și Consiliul Local Cornu.

3459 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1524 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.

2260 vizualizari
03 iul. 2022 18:25

Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.