5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Programul anunțat este următorul:
Marți, 5 iulie, ora 18.00: zona verde Hotel Muntenia - Poșta veche - BCR; Pasajul de la Ceas; Parcul Milia; Parcul Regele Mihai I; parcare spital; Parcul Trandafirilor; Parcul Iulia Hasdeu (fost Durbac); Parcul de la Bazinul Câmpinița; Parcul de la Lacul Bisericii; Parcul Curiacul; Parcul Istrati;
Miercuri, 6 iulie, ora 18.00: Parcul de pe Strada Miorița; Parcul de la PRAM; Parcul de pe Strada Erupției; Parcul de pe Strada Orizontului; Parcul de pe Strada Bucea; Parcul de pe Strada Rozelor; Parcul de pe Strada B.P. Hasdeu; Parcul de pe Strada Odobescu; Parcul de pe Strada Milcovului; Parcul de pe Strada Victoriei; Parcul Prichindelul (Strada Rezervoarelor); Parcul din cartierul Turnătoriei; Parcul de pe Strada Progresului; zona verde Casa Tineretului - PRAM;
Joi, 7 iulie, ora 18.00: Parcul de pe Bulevardul Culturii; Bulevardul Culturii (zona stradală, versanți), zona agrement Fântâna cu Cireși; zona verde din cartierul Uniunea Europeană.
Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

2046 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.