CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), două noi titluri de campion național

- Sport -

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS

Șirul evoluțiilor de excepție ale sportivilor de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina (club coordonat de Mihaela Marin) a continuat și în a doua zi a finalelor Campionatului Național de Aruncări Lungi pentru juniori și copii I, competiție care are loc în acest week-end la Arad, pe stadionul "Gloria".

După ce în prima zi a finalelor, Marius Vasile a câștigat titlul de campion național la aruncarea discului, categoria juniori I, iar Andreea Lungu a obținut tilul de vicecampioană națională, în proba similară feminină, la aceeași categorie de vârstă, astăzi, cei doi au obținut noi titluri naționale, tot în proba de aruncarea discului, dar de această dată la categoria lor de vârstă, juniori II.
Astfel, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a aruncat 43,86m, performanță superioară celei de ieri, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a câștigat proba masculină cu o aruncare de 50,75m, de asemenea, superioară performanței din ziua precedentă.
Tot astăzi au mai concurat și alți doi sportivi de la CSS Constantin Istrati:
Mihaela Ciușdel (antrenor Mihaela Marin) - locul 6, aruncarea suliței, cu 28,09m
Teodor Enache (antrenor Mihaela Marin) - locul 6, aruncarea suliței, cu 43,55m.
Duminică, în ultima zi a finalelor de la Arad vor fi noi emoții pentru delegația clubului câmpinean, urmând a intra în curs cei mai mici atleți, de la categoria juniori III și copii I.


30 Mar 2019 18:01 4981 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1119 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
603 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV