Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), două noi titluri de campion național

Sport (Categoria articolului)

Șirul evoluțiilor de excepție ale sportivilor de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina (club coordonat de Mihaela Marin) a continuat și în a doua zi a finalelor Campionatului Național de Aruncări Lungi pentru juniori și copii I, competiție care are loc în acest week-end la Arad, pe stadionul "Gloria".

După ce în prima zi a finalelor, Marius Vasile a câștigat titlul de campion național la aruncarea discului, categoria juniori I, iar Andreea Lungu a obținut tilul de vicecampioană națională, în proba similară feminină, la aceeași categorie de vârstă, astăzi, cei doi au obținut noi titluri naționale, tot în proba de aruncarea discului, dar de această dată la categoria lor de vârstă, juniori II.
Astfel, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a aruncat 43,86m, performanță superioară celei de ieri, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a câștigat proba masculină cu o aruncare de 50,75m, de asemenea, superioară performanței din ziua precedentă.
Tot astăzi au mai concurat și alți doi sportivi de la CSS Constantin Istrati:
Mihaela Ciușdel (antrenor Mihaela Marin) - locul 6, aruncarea suliței, cu 28,09m
Teodor Enache (antrenor Mihaela Marin) - locul 6, aruncarea suliței, cu 43,55m.
Duminică, în ultima zi a finalelor de la Arad vor fi noi emoții pentru delegația clubului câmpinean, urmând a intra în curs cei mai mici atleți, de la categoria juniori III și copii I.

4790 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1929 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2976 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.