Echipe PMP pentru Consiliul Local Câmpina și cele mai importante proiecte destinate comunității

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară Câmpina aduce în fața alegătorilor, pentru scrutinul din 27 septembrie, o echipă de consileri foarte puternică, bine pregătită în toate domeniile de activitate, care îl va susține pe candidatul la funcția de primar, Ioan Adrian Pițigoi și care are deja o serie de proiecte importante pentru comunitatea locală. În rândurile următoare vă prezentăm o poarte din echipa PMP Câmpina, precum și câteva dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea locală:

Aron Sabo (53 ani, jurist): ”Proiectele pe care le voi propune viitorului Consiliu Local, dar și viitoarei administrații locale sunt realizarea de parcări supraetajate pentru fluidizarea traficului, amenajarea pe locul fostei tabere școlare a unui loc de campare prevăzut cu căsuțe, dar și cu locuri pentru corturi, rulote, pentru dezvoltarea turismului în zonă, amenajarea unei baze sportive de nivel național pentru atletism pe locul fostei baze sportive a Colegiului Istrati, reamenajarea ștrandului de la Casa Tineretului. Voi fi un consilier local în slujba cetățeanului, voi fi un model de integritate, de moralitate, onestitate și demnitate, iar obiectivul meu principal este ca municipiul Câmpina să se dezvolte din punct de vedere economic, sportiv, cultural și turistic, astfel încât nivelul de trai al oamenilor să crească”.
Bogdan Ene (50 ani, inginer): ”Sunt mai multe proiecte pe care voi dori să le propun viitorilor mei colegi din Consiliul Local. Fără o ordine anume, se vor afla printre prioritățile mele: găsirea unei soluții pentru ecologizarea batalelor; deschiderea unei noii creșe pentru copiii sub 3 ani; încurajarea învățământului dual, de tip profesional, pentru dezvoltarea, formarea și îndrumarea tinerilor spre anumite meserii cerute în zonă; facilități pentru producătorii agricoli, astfel încât să fie eliminați intermediarii, ceea ce va duce la o scădere a prețurilor din Piața Câmpina; înființarea unor puncte pentru comercializarea fructelor de pădure, plantelor medicinale și a ierburilor aromatice, ceea ce va duce la asigurarea de condiții de igienă și standarde europene pentru acest sector. Sunt convins că în următorul mandat, Consiliul Local, în strânsă legătură cu Executivul, va trebui să aibă ca prioritate creșterea nivelului de trai al câmpinenilor, indiferent de cartierul în care fiecare locuiește”.
Marius Anghelescu (60 ani, tehnician): ”Printre proiectele pe care le voi susține în Consiliul Local se numără modernizarea infrastructurii rutiere, construcția de baze sportive și de agrement, dezvoltarea sistemului de monitorizare video a localității, modernizarea Casei de Cultură, organizarea de activități culturale și artistice în spații deschise, la care să participe artiști și formații locale, instituirea de sensuri unice pentru fluidizarea circulației, reabilitarea termică a blocurilor. Viziunea mea pentru desfășurarea activității de consilier local este una inovatoare bazată pe muncă, asumarea responsabilității, adevăr și respectarea legii, iar pentru a ne putea impune proiectele avem nevoie de cel puțin o treime din numărul membrilor Consiliului Local”.
Simona Panait (39 ani, manager): ”Proiectele pe care le voi promova în Consiliul Local vor viza amenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși și realizarea unui centru pentru închirierea bicicletelor, străzi cu sens unic cu piste de biciclete și alei pietonale, edificarea unui complex sportiv multifuncțional la Căminul Petrol, realizarea unei rețele de piste de biciclete, cu centre de închiriat biciclete. Îmi doresc ca în relația cu cetățenii să am o relație bună de comunicare și de consultare pentru a identifica nemulțumirile și problemele acestora. Îmi asum să fiu o persoană corectă și devotată intereselor câmpinenilor mei dragi!”
Mai multe detalii pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.. (P) (La comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

5974 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 30.08.2020 20:13 Interesante promisiunile.... domnule JURIST(pensionat special cumva?) abia aștept sa vad turiști care vin cu cortul pe Muscel. Focuri de tabăra, ceaune... FRUMOS! Din păcate Câmpina nu poate deveni un oraș turistic pentru ca nu are ce sa ofere(Muzeul Grigorescu și Iulia Hasdeu le vizitezi lejer în doua ore). Îmi și imaginez turiștii cu rucsacul în spate prin centru sau pe Muscel. Domnule ENE, îl puteți întreba pe domnul jurist cum puteți elimina intermediarii din piata. Sunt convins, domnul jurist are expertiza necesara în acest domeniu. Doamna manager,piste de biciclete pe străzile cu sens unic din Câmpina sunt o aberație... infrastructura rutiera din oraș nu permite asa ceva(numărul foarte mare de mașini și lipsa parcărilor), va dau un pont gratis... trebuie sa va orientați spre zona Muscel sa faceți un traseu de agrement pentru bicicliști acolo cu posibilitate către zona Sotrile sau Barajul Paltinu(bicicliștii vor respira un aer curat cât de cât). Domnilor aspiranți la scaunele de consilieri(unul e suficient în consiliul local), înainte sa faceți promisiuni aberante judecați un pic și vedeți dacă sunt realizabile... terminați odată cu prostiile și gândiți-vă dacă puteți implementa aceste gogoși. Eram ferm convins ca nu merita sa va votez!
  • Geta 31.08.2020 18:41 PMP are cea mai buna echipa!
  • Tudor 01.09.2020 13:48 Domnule Ene Bogdan, nu v-ați săturat de această temă falsă cu intermediarii din piață? Ați fost consilier local, aveți viceprimar cu puteri sporite, aveți city-manager ... faceți doar gargară pentru că prinde la mulțime. Duceți-vă la conducerea pieței și vorbiți cu ei. Apoi scrieți aici ce ați descoperit. Dacă nu .... gata.

Politică

2714 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.