CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Stephanie Constantinescu, de la Colegiul ”Grigorescu”, cea mai mare medie la Bacalaureat, din Câmpina! A fost admisă deja la facultate la Paris!

- Actualitate -

Stephanie Constantinescu, de la Colegiul ”Grigorescu”, cea mai mare medie la Bacalaureat, din Câmpina! A fost admisă deja la facultate la Paris!

Luni, 8 iulie, s-au afișat rezultatele examenului de Bacalaureat, înainte de contestații. Față de alți ani, în Câmpina nu s-a înregistrat nicio medie de 10!

De altfel, și la nivelul județului Prahova a fost o singură medie de 10, următoarea medie fiind 9,98, obținută de doi elevi, unul din Ploiești, celălalt din Câmpina. Stephanie Constantinescu este tânăra din Câmpina, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, care a obținut 9,98.
Elevă la clasa de științe sociale, având media generală 10 în liceu, Stephanie Constantinescu s-a născut în Spania, la Elche, iar ziua anunțării rezultatelor coincide cu ziua ei de naștere. Stephanie ne-a declarat în exclusivitate: ”Notele obținute la bacalaureat au fost o mare surpriză pentru mine, mai ales că astăzi este și ziua mea de naștere și acesta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit. Știam cât de mult m-am pregătit, dar mereu mi-a plăcut să fiu precaută și doar am sperat la un rezultat atât de bun. Nu consider că notele reflectă neapărat capacitatea unui elev, dar cu siguranță demonstrează ambiția și efortul depus de acesta. Eu m-am pregătit pe tot parcursul anului și cred că asta a contribuit foarte mult la reușita mea. Trebuie totuși să menționez că un elev de clasa a 12-a poate să învețe, să se implice în activități extrașcolare și să se distreze în același timp, asta dacă știe cum să alterneze între ele. Eu am avut și marele noroc de a fi susținută foarte mult de familia mea, dar și de profesorii de la școală care mereu m-au ajutat și cărora trebuie să le mulțumesc. Am decis să urmez o facultate în străinătate, pentru că de-a lungul anilor am descoperit anumite hibe în sistemul românesc care m-au dezamăgit și care m-au făcut să înțeleg că, din punct de vedere academic, aici nu voi putea ajunge la nivelul la care aspir. Am fost deja acceptată la Universitatea Paris Cité unde voi studia Dreptul. Mi-ar plăcea să mă întorc în România, însă nu știu momentan ce îmi va rezervă viitorul”.


08 Jul 2024 17:00 10931 vizualizari


Comentarii


  • 08.07.2024 19:13 diss Felicitări copil frumos! Atăt ție căt și profesorilor și părinților tăi.Mult succes la Paris, sper din suflet că vei rămăne în străinătate. Să mă scuze părinții tăi dar nu pot să cred că vrei să te întorci în cea mai săracă și coruptă țară din Europa!?!
  • 08.07.2024 17:11 A.G Acești copii nu se vor întoarce sa lucreze aici pe salariul motivant adică minim pe economie și nici în troaca politica nu se vor baga ca nu au loc de alții net inferiori.
406 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
173 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
500 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
770 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV