"Crosul Solidarității", la Câmpina. Eveniment sportiv organizat de un grup de liceeni cu inițiativă

Social (Categoria articolului)

100 de liceeni coordonați de profesor Georgiana Moldoveanu organizează sâmbătă, 5 octombrie 2019, "Crosul Solidarității - Câmpina fuge", eveniment sportiv aflat la prima ediție și organizat în cadrul proiectului "Și EU pot genera schimbarea prin solidaritate", finanțat prin Programul "Corpul European de Solidaritate". Cei 100 de voluntari formează Grupul de Inițiativă Game Changers, grup care, în primăvara acestui an, a organizat "Câmpina City Hunt", adică o serie de jocuri educative prin care tinerii învățau ce înseamnă să fii cetățean european și de ce este importantă participarea la vot. Acești tineri doresc să transforme Câmpina într-un oraș plin de culoare prin evenimentele create de ei.

Acum, Grupul de Inițiativă Game Changers vine în fața noastră cu o nouă provocare, un cros care se va desfășura, după cum spuneam, pe 5 octombrie și al cărui start se va da la ora 10.00, din parcarea fostului complex comercial Fibec. Fondurile strânse prin intermediul acestui eveniment vor fi alocate organizării unor ateliere de lucru cu participare gratuită pentru tinerii liceeni cu posibilități financiare reduse și pentru organizarea, în februarie 2020, a unei Conferințe Internaționale TedXYouth la Câmpina.
Ce trebuie să știți:
- Crosul este destinat tuturor celor care au peste 14 ani
- Vor exista două trasee, unul de 5 km și unul de 11 km
Taxa de participare este: 
       - 10 lei pentru persoanele care aleg să cumpere kit-ul numărul 1 (conține numărul de participant, brățara evenimentului pe baza căreia se oferă gratuit trei produse de la cortul cu mâncare, o surpriză) și se înscriu printre primii 100 concurenți;
       - 20 de lei pentru persoanele care aleg să cumpere kit-ul numărul 2 (conține numărul de participant, tricoul evenimentului, brățara evenimentului pe baza căreia se oferă gratuit trei produse de la cortul cu mâncare, o surpriză) și se înscriu printre primii 100 de concurenți. După atingerea pragului de 100 de persoane înscrise, se adaugă un tarif suplimentar.
Taxa se plătește la ridicarea kit-ului de participare, de la Cafeneaua 5togo Câmpina, joi, 3 octombrie și vineri, 4 octombrie, între orele 16.00-18.00
- Vă puteți înscrie accesând link-ul Câmpina fuge, unde veți găsi formularul care trebuie completat
- Informații suplimentare puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului - "Crosul Solidarității - Câmpina fuge" sau de pe pagina de Facebook - Grupul de Inițiativă Game Changers. Câmpinatv.ro este partenerul media al evenimentului.

3511 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1350 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1663 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

2643 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

1565 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.