"Crosul Solidarității", la Câmpina. Eveniment sportiv organizat de un grup de liceeni cu inițiativă

Social (Categoria articolului)

100 de liceeni coordonați de profesor Georgiana Moldoveanu organizează sâmbătă, 5 octombrie 2019, "Crosul Solidarității - Câmpina fuge", eveniment sportiv aflat la prima ediție și organizat în cadrul proiectului "Și EU pot genera schimbarea prin solidaritate", finanțat prin Programul "Corpul European de Solidaritate". Cei 100 de voluntari formează Grupul de Inițiativă Game Changers, grup care, în primăvara acestui an, a organizat "Câmpina City Hunt", adică o serie de jocuri educative prin care tinerii învățau ce înseamnă să fii cetățean european și de ce este importantă participarea la vot. Acești tineri doresc să transforme Câmpina într-un oraș plin de culoare prin evenimentele create de ei.

Acum, Grupul de Inițiativă Game Changers vine în fața noastră cu o nouă provocare, un cros care se va desfășura, după cum spuneam, pe 5 octombrie și al cărui start se va da la ora 10.00, din parcarea fostului complex comercial Fibec. Fondurile strânse prin intermediul acestui eveniment vor fi alocate organizării unor ateliere de lucru cu participare gratuită pentru tinerii liceeni cu posibilități financiare reduse și pentru organizarea, în februarie 2020, a unei Conferințe Internaționale TedXYouth la Câmpina.
Ce trebuie să știți:
- Crosul este destinat tuturor celor care au peste 14 ani
- Vor exista două trasee, unul de 5 km și unul de 11 km
Taxa de participare este: 
       - 10 lei pentru persoanele care aleg să cumpere kit-ul numărul 1 (conține numărul de participant, brățara evenimentului pe baza căreia se oferă gratuit trei produse de la cortul cu mâncare, o surpriză) și se înscriu printre primii 100 concurenți;
       - 20 de lei pentru persoanele care aleg să cumpere kit-ul numărul 2 (conține numărul de participant, tricoul evenimentului, brățara evenimentului pe baza căreia se oferă gratuit trei produse de la cortul cu mâncare, o surpriză) și se înscriu printre primii 100 de concurenți. După atingerea pragului de 100 de persoane înscrise, se adaugă un tarif suplimentar.
Taxa se plătește la ridicarea kit-ului de participare, de la Cafeneaua 5togo Câmpina, joi, 3 octombrie și vineri, 4 octombrie, între orele 16.00-18.00
- Vă puteți înscrie accesând link-ul Câmpina fuge, unde veți găsi formularul care trebuie completat
- Informații suplimentare puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului - "Crosul Solidarității - Câmpina fuge" sau de pe pagina de Facebook - Grupul de Inițiativă Game Changers. Câmpinatv.ro este partenerul media al evenimentului.

2668 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

789 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.

Alte stiri recente

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1649 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.