CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

- Actualitate -

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

Așa cum am mai arătat și în alte situații, nici acest conducător auto pare a nu se putea încadra să-și parcheze mașina pe un singur loc, ci are nevoie de... două locuri de parcare.
Facem un apel la cititorii noștri! Pentru a nu influența în niciun fel lupta electorală, am decis să suspendăm această rubrică, în ceea ce privește acțiunile care vizează administrația locală. Vom publica în continuare imagini cu parcări aiuritoare sau orice alt lucru care nu are vreo legătură cu administrația locală. Așteptăm în continuare imaginile surprinse de dumneavoastră pe numărul de whatsapp 0733.388.425. Imaginile pe care ni le-ați transmis și încă nu au fost publicate, le vom păstra și vom verifica după alegeri dacă situațiile semnalate de dumneavoastră se mențin sau nu. De asemenea, imediat după alegeri, indiferent de numele viitorului primar, vom relua această rubrică, una care se bucură de un mare succes în rândurile cititorilor noștri. Suntem convinși că înțelegeți exact sensul deciziei noastre și vă invităm să ne fiți în continuare aproape!


19 Apr 2024 08:57 1484 vizualizari


Comentarii


330 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
605 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2750 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1083 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV