Instanțele arondate Curții de Apel Ploiești, printre care și Judecătoria Câmpina, își reiau activitatea din 15 mai 2020

Actualitate (Categoria articolului)

Odată cu încetarea stării de urgență dispusă pe teritoriul României prin decret prezidențial,  Curtea de Apel Ploiești și instanțele arondate acesteia își reiau activitatea. Acest lucru se va întâmpla din 15 mai 2020 și, concret, este vorba despre: Tribunalul Prahova, Judecătoria Ploieşti, Judecătoria Câmpina, Judecătoria Mizil, Judecătoria Vălenii de Munte și Judecătoria Sinaia; Tribunalul Buzău, Judecătoria Buzău, Judecătoria Pogoanele, Judecătoria Pătârlagele și Judecătoria Râmnicu Sărat; Tribunalul Dâmboviţa, Judecătoria Târgovişte, Judecătoria Găeşti, Judecătoria Moreni, Judecătoria Răcari și Judecătoria Pucioasa.

Potrivit comunicatului de presă remis de purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Ploiești, judecător Florentin Teișanu, la reluarea activității de judecată, listele de ședință vor fi structurate în loturi de dosare, stabilite la intervale orare diferite, fiecare lor având între trei și cinci dosare. Aceste intervale vor fi stabilite atât pentru cauzele suspendate, cât și pentru cele care au deja fixate termenele de judecată, din cauza lipsei timpului necesar emiterii de noi citații.
"Participanții la procedurile judiciare vor avea acces în sălile de ședință cu 10 minute anterior intervalului orar în care sunt fixate cauzele respective și numai după completarea pe proprie răspundere a chestionarului pus la dispoziție, privind contactul cu persoane confirmate sau suspecte de infectare cu virusul SARS CoV-2, sau care au călătorit în zonele de risc menționate de Departamentul de Situații de Urgență. Toți participanții la activitatea de judecată vor purta măști de protecție (opțional mănuși și viziere). În scopul prevenirii infectării cu noul coronavirus, pe perioada epidemiei rămâne în vigoare solicitarea de a se evita prezența la sediul instanței dacă aceasta nu este absolut necesară", se menționează în comunicatul de presă al Curții de Apel Ploiești.

3270 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2725 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

398 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

171 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

608 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: