CS Lido Câmpina a obținut titlul de vicecampion național la motocros, MX1 veterani prin Sebastian Strechioiu. Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al treilea

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Lido Câmpina a reușit o mare performanță într-un peisaj din ce în ce mai sărac în performanțe reale pentru sportul câmpinean. Doi sportivi ai clubului condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, au urcat pe podiumul clasamentului final al Campionatului Național de Motocros, clasa MX1, veterani.

Performanțele celor doi sportivi câmpineni vin după rezultatele bune înregistrate în utlima etapă a Campionatului Național de Motocros, desfășurată sâmbătă pe circuitul amenajat la marginea municipiului Sf. Gheorghe - Covasna. La categoria MX1 veterani, Sebastian Strechioiu a încheiat prima manșă pe locul al treilea urmat de Marcel Vișoiu, pe poziția a patra. Manșa a doua a avut aspecte dramatice ale luptei pentru medaliile Campionatului Național: Marcel Vișoiu a sosit pe locul al treilea, în vreme ce Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al cincilea, după nu mai puțin de patru căzături și după ce a strâns serios din dinți să nu abandoneze. În urma punctelor acumulate în această ultimă etapă în clasamentul general, Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al doilea și a obținut tilul de vicecampion național, în vreme ce Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al treilea, obținând medalia de bronz a întrecerii naționale.
Cele două performanțe încununează un an bun pentru CS Lido Câmpina (președinte Cătălin Duță), unul dintre puținele cluburi cu care municipiul Câmpina se mai poate lăuda cu performanțe la nivel național și unul dintre cluburile care nu primește nici un leu de la generosul buget local al municipiului Câmpina.

5232 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1376 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

359 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1274 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.