CS Lido Câmpina a obținut titlul de vicecampion național la motocros, MX1 veterani prin Sebastian Strechioiu. Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al treilea

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Lido Câmpina a reușit o mare performanță într-un peisaj din ce în ce mai sărac în performanțe reale pentru sportul câmpinean. Doi sportivi ai clubului condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, au urcat pe podiumul clasamentului final al Campionatului Național de Motocros, clasa MX1, veterani.

Performanțele celor doi sportivi câmpineni vin după rezultatele bune înregistrate în utlima etapă a Campionatului Național de Motocros, desfășurată sâmbătă pe circuitul amenajat la marginea municipiului Sf. Gheorghe - Covasna. La categoria MX1 veterani, Sebastian Strechioiu a încheiat prima manșă pe locul al treilea urmat de Marcel Vișoiu, pe poziția a patra. Manșa a doua a avut aspecte dramatice ale luptei pentru medaliile Campionatului Național: Marcel Vișoiu a sosit pe locul al treilea, în vreme ce Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al cincilea, după nu mai puțin de patru căzături și după ce a strâns serios din dinți să nu abandoneze. În urma punctelor acumulate în această ultimă etapă în clasamentul general, Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al doilea și a obținut tilul de vicecampion național, în vreme ce Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al treilea, obținând medalia de bronz a întrecerii naționale.
Cele două performanțe încununează un an bun pentru CS Lido Câmpina (președinte Cătălin Duță), unul dintre puținele cluburi cu care municipiul Câmpina se mai poate lăuda cu performanțe la nivel național și unul dintre cluburile care nu primește nici un leu de la generosul buget local al municipiului Câmpina.

3507 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2959 vizualizari
15 sept. 2019 12:49

Liga A Prahova, etapa a V-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică s-au disputat partidele etapei a 5-a din Liga A Prahova. Au fost 4 succese ale gazdelor, două remize și două victorii ale gazdelor, în total marcându-se 38 de goluri, gazdele și oaspeții marcând un număr egal de goluri. Iată rezultatele și clasamentul la zi:

2018 vizualizari
15 sept. 2019 09:45

Clasare pe podium pentru Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), la etapa Campionatului Național de Motocros

2 comentarii

Penutlima etapă a Campionatului Național de Motocros a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, pe circuitul de la Ungheni, o localitate aflată la 11km de Tg. Mureș. La startul mai multor curse, pe diferite categorii, s-au aliniat sportivi din întreaga țară, iar spre mândria Câmpinei, Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a reușit să ocupe locul 3 la categoria MX veterani 1.

Alte stiri recente

1044 vizualizari
17 sept. 2019 22:11

Siguranța pacientului, prioritatea Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina a marcat astăzi, prin mai multe acțiuni, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. La cel mai important spital privat din județul Prahova, evenimentul a fost prezentat de asistenta șefă, Gabriela Grozea. Vă reamintim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit ca, începând din acest an, 17 septembrie să fie declarată Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, iar spitalele din România s-au alăturat acestui demers.

2840 vizualizari
17 sept. 2019 21:39

Un bătrân de 87 de ani, depistat de polițiștii din Câmpina conducând un vehicul radiat și... cu numere de înmatriculare false

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Agenții de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au oprit în trafic un autovehicul care părea suspect și la volanul căruia se afla o persoană în vârstă.