Seniorii liberali din Regiunea Sud-Muntenia s-au întâlnit la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Timp de două zile, municipiul Câmpina a fost gazda unei întâlniri politice a liderilor organizațiilor liberale de seniori din regiunea Sud-Muntenia. Au fost prezenți 37 de reprezentanți ai organizațiilor de pensionari și vârstei a treia din județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași și, bineînțeles, Prahova, dar și invitați din Vrancea, Brașov și Bistrița Năsăud. O întâlnire premergătoare ședinței Biroului Permanent Național al seniorilor liberali, care se desfășoară joi, 22 august, la București.

La deschiderea oficială a întâlnirii de la Câmpina au fost prezenți deputatul Răzvan Prișcă, vicepreședintele PNL Virgil Guran, președintele seniorilor liberali la nivel național - Lucrețiu Tudoroiu și președintele PNL Câmpina, primarul Horia Tiseanu. Organizarea la Câmpina a acestei acțiuni s-a datorat implicării președintelui la nivel județean al organizației de seniori, câmpineanul Marian Dulă, gazda întâlnirii.
Răzvan Prișcă, Virgil Guran și Horia Tiseanu au adresat câteva cuvinte participanților (video), după care a urmat o prelegere a profesorului Alin Ciupală - ”Biografii liberale”. Tema politică a întâlnirii a vizat pregătirea campaniei pentru alegerile prezidențiale - ”Adaptarea metodelor de campanie electorală la noile așteptări ale electoratului”. 
În cele două zile în care s-au aflat la Câmpina, seniorii liberali din regiunea Sud-Muntenia au vizitat Muzeul Memorial ”Nicolae Grigorescu”, Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu”, expoziția cu schițele pictorului Nicolae Grigorescu, sediul Primăriei, dar și Sinagoga și Complexul arhitectural medieval de la Brebu.

4887 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1732 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

3 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.

4009 vizualizari
01 aug. 2020 21:58

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, nu se teme de noua alianță PNL-USR-PLUS

2 comentarii

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, a fost invitatul unei noi emisiuni electorale la Câmpinatv.ro, iar subiectele discutate au vizat atât politica, normal, cât și administrația publică județeană, cu precădere problemele generate de pandemia de coronavirus și situația din spitalele COVID și suport-COVID. Precizăm faptul că Bogdan Toader candidează pentru încă un mandat la conducerea Consiliului Județean.

Alte stiri recente

889 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2506 vizualizari
02 aug. 2020 19:55

Cum explică reprezentanții Ocolului Silvic imaginile dezolante de la Podul cu Tei, din Câmpina

Podul cu Tei, de la marginea municipiului Câmpina, spre Șotrile, a fost una dintre zonele de agrement cele mai frumoase din jurul localității. Mai ales în perioada de înflorire a teiului, mulți, foarte mulți câmpineni, dar și oameni din alte localități veneau aici pentru aerul extrem de curat și pentru a savura parfumul plăcut al florilor de tei. Această zonă făcea parte, cândva, din parcul Castelului Voila, construit de prințul Dimitrie Barbu Știrbei, iar aici, la Podul cu Tei, se organizau petreceri populare la diferite sărbători.