Seniorii liberali din Regiunea Sud-Muntenia s-au întâlnit la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Timp de două zile, municipiul Câmpina a fost gazda unei întâlniri politice a liderilor organizațiilor liberale de seniori din regiunea Sud-Muntenia. Au fost prezenți 37 de reprezentanți ai organizațiilor de pensionari și vârstei a treia din județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași și, bineînțeles, Prahova, dar și invitați din Vrancea, Brașov și Bistrița Năsăud. O întâlnire premergătoare ședinței Biroului Permanent Național al seniorilor liberali, care se desfășoară joi, 22 august, la București.

La deschiderea oficială a întâlnirii de la Câmpina au fost prezenți deputatul Răzvan Prișcă, vicepreședintele PNL Virgil Guran, președintele seniorilor liberali la nivel național - Lucrețiu Tudoroiu și președintele PNL Câmpina, primarul Horia Tiseanu. Organizarea la Câmpina a acestei acțiuni s-a datorat implicării președintelui la nivel județean al organizației de seniori, câmpineanul Marian Dulă, gazda întâlnirii.
Răzvan Prișcă, Virgil Guran și Horia Tiseanu au adresat câteva cuvinte participanților (video), după care a urmat o prelegere a profesorului Alin Ciupală - ”Biografii liberale”. Tema politică a întâlnirii a vizat pregătirea campaniei pentru alegerile prezidențiale - ”Adaptarea metodelor de campanie electorală la noile așteptări ale electoratului”. 
În cele două zile în care s-au aflat la Câmpina, seniorii liberali din regiunea Sud-Muntenia au vizitat Muzeul Memorial ”Nicolae Grigorescu”, Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu”, expoziția cu schițele pictorului Nicolae Grigorescu, sediul Primăriei, dar și Sinagoga și Complexul arhitectural medieval de la Brebu.

5958 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1769 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1870 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

76 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1249 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.