La Câmpina vor începe cursuri de actorie, sub îndrumarea actorului Cătălin Paraschiv

Social (Categoria articolului)

Da, se întâmplă la Câmpina, ca un actor cunoscut, stabilit relativ recent în urbea nostră, să aleagă să împărtășească din experiențele sale sub forma unor cursuri de actorie și dezvoltare personală.

Cătălin Paraschiv, cel care a avut acestă idee și va susține aceste cursuri, a absolvit cursurile UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică) sub bagheta maagică a celebrei Sanda Manu și a marelui actor Florin Zamfirescu. Colegii lui Cătălin Paraschiv sunt alături de acesta în provocarea lansată câmpinenilor și nu numai și au transmis câteva gânduri. Veți ave surpriza unor nume foarte cunoscute care susțin acest proiect. (video)
Cursurile propriu-zise de actorie și dezvoltare personală vor debuta în luna ianuarie într-o locație spațioasă și curată din centrul Câmpinei și se adresează tuturor celor cu vârsta mai mare de 7 ani. Înscrierile au loc până pe 31 decembrie, iar cursul se va derula pe o perioadă de șase luni, cu două ședințe săptămânale a câte 90-120 minute. Costurile cursului pentru cei înscriși până la 31 decembrie sunt de 150 lei / abonamentul pentru luna ianuarie, din lunile următoare costul crescând la 200 lei/ lunar, cu materialele didactice incluse. Grupele și orarul se vor anunța în prima săptămână a lunii ianuarie. Detalii puteți afla urmărind pagina de Facebook Atelierul Actorului și la telefon: 0735.302.852.

 

6320 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.